Románek Pavlovičové a Vodičky: Zásah do domácí pohody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Románek Pavlovičové a Vodičky: Zásah do domácí pohody

Krásná herečka Darija Pavlovičová a její partner Vodička jen stěží vysvětlují, že je mezi nimi pouze přátelství
Krásná herečka Darija Pavlovičová a její partner Vodička jen stěží vysvětlují, že je mezi nimi pouze přátelství (Čt, archiv, instagram)

Blízké pouto, které vzniklo v letošní řadě StarDance mezi Darijou Pavlovičovou (22) a Dominikem Vodičkou, víří vody. Diváci se totiž domnívají, že přátelství přerostlo v lásku. Někteří to bohužel dokonce uchopili tak špatně, že se snaží varovat Dominikovu manželku. 

„Všehomoc, je moc. Oni manželce píšou i ty komentáře pod fotky, a to je takový neslušný a ošklivý,“ posteskl si Vodička s tím, že tlak fanoušků už začíná velmi nepříjemně zasahovat do jeho soukromí a dotýká se i manželky, tanečnice Elišky, se kterou má již syna Tobiase. „Ale je to pochopitelný, půl roku nás vidí jako pár a píší choďte spolu, buďte spolu,“ má pochopení pro přání diváků, které jasně vnímají, jak jim to spolu s Darijou na parketě krásně ladí. 

Na premiéru Perinbaby 2 jsem utekla ze zkušebny, říká Darija Pavlovičová

Video se připravuje ...

Ani jeden z tanečního páru však nepopírá, že k sobě chovají vzájemné sympatie, vše však zůstává mezi přátelskými mantinely. „Máme spolu ale přátelský vztah, a to i ten duševní. V tom smyslu, že soucítíme a cítíme věci úplně stejně, tak možná ta esence jde z nás cítit i na parketu,“cituje dále Vodičku eXtra.cz. 

Stejný názor má i Darija, ta několikrát přiznala, že Dominika vnímá jako svého kamaráda a mentora, ke kterému jde pro radu i podporu, když se necítí dobře. „Jsme si oporou a je to hrozně důležitý, já bych to bez Dominika nezvládla," míní mladičká naděje herecké scény. 

Pavlovičová a Vodička před finále StarDance: Proč padla facka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amba
27. 12. 2023 • 10:15

ta holka je příšerne afektovaná, to ti lidi nevidí? je jí jenom asi 22 let, oblejzá dědky a každýmu by vlezla do po....

ivulinka87
12. 12. 2023 • 18:41

FUJ.Hejte,jak to víš?Ty si jim u toho svítil,ubožáku?

ivulinka87
12. 12. 2023 • 18:40

Ukaž svoji fotku,hejtko.Darija je moc hezká holka.

AHel
12. 12. 2023 • 16:27

Když z někým jste takto intenzivně, tak to může tak vypadat a možná v nějakých okamžicích je to hodně silné, ale oba jsou to inteligentní lidi (alespoň si to myslím) a znají hranice. Na herečce je vidět, že je jak stéblo ve větru a má sama se sebou co dělat, nevím, zda to pro herectví je ten správný předpoklad, ale asi na druhou stranu by se nikde jinde nechytla. Tanečník má manželku a chlapečka... sejde z očí, sejde z mysli. To tak bývá, horký vánek odvane a je zase klid. Byl by blázen, kdyby se nechal takto zblbnout. V reálném životě by o sebe nezavadili...

fionora
12. 12. 2023 • 15:15

A tak vznikají drby.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.