Zlomili nad nemocným Bartoškou hůl? Plivanec do tváře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zlomili nad nemocným Bartoškou hůl? Plivanec do tváře

Jiří Bartoška pět bojuje s rakovinou
Jiří Bartoška pět bojuje s rakovinou (Profimedia.cz)

Mělo jít o dojemný vzkaz, který bude zakončen bouřlivým potleskem. Namísto toho se v sále rozhostilo ticho. Po slovech Marka Ebena, která věnoval Jiřímu Bartoškovi bojujícímu s rakovinou, nikoho nenapadlo vzdát hold. 

Pozaznění písně, na kterou odtančila Darija Pavlovičová a Dominik Vodička ladný slowfox, Eben pronesl:  „Musím vám říct, že vždycky, když slyším tuhle píseň, tak se mi vybaví jedna situace, která se opakuje každý poslední den během karlovarského filmového festivalu, kdy se shromáždí tak deset až patnáct krásných žen dívek, které pracují na festivalu – a ty obklopí Jiřího Bartošku. On si sedne do křesla a ony mu zpívají tuhle píseň. Je to velmi krásná scéna. Pevně doufám, že to ještě mnohokrát uvidím.“ 

Jiří Bartoška exkluzivně o festivalu: První slova po propuštění z nemocnice!

Video se připravuje ...

V domnění, že přijde bouřlivý aplaus, který vyjádří podporu nemocnému mistrovi filmu, však zůstal nakonec v rozpacích na pódiu stát zahalený do hrobového ticha. Podivné chování publika okamžitě spustilo diskusní lavinu.  „To je Marek Eben ve své ušlechtilosti. Sledoval jsem ten pořad StarDance, bohužel publikum jeho slova nepochopilo (nebo ne hned) a nedokázalo tak potleskem zareagovat, když nám všem připomněl Jiřího Bartošku, který zápasí se zákeřnou nemocí,“ napsal například jeden z diváků. 

„Vzkaz to byl hezký, jen pan Eben přecenil inteligenci publika v sále. Místo předpokládaného potlesku jen trapné ticho,“ přidal se další. 

Jiří Bartoška na zakončení MFF KV: Co mu napověděla manželka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
4. 2. 2024 • 12:38

Preju mu ať se uzdraví. Ale je pravda že s obyčejným smrtelnikem který by takhle pořád hulil jak komin i přes diagnozu rakoviny by se doktoři takhle nebabrali.

dyskrymynaclja
21. 12. 2023 • 12:47

Když celý život vykouřil denně 3-4 krabičky,nemůže čekat že se to na zdraví neprojeví.I když uzený dýl vydrží

Jiří Bartulík
17. 12. 2023 • 22:10

Je to ,nebo dnes již byl to zábavný pořad. Proto si myslím, že ten potlesk tam nepatřil

Ivo Kudlička
17. 12. 2023 • 21:17

Tak nevím.
Pana Bartošku neznám osobně, nikdy jsem ho neviděl na živo, ale je to pro mě herec, který ztvárnil mnoho rolí. Takto ho beru já. Že jest churav, neznamená konec jeho života.
Přeji mu zdravíčko i s tím cigárkem.

Petr Molič
15. 12. 2023 • 21:55

Nic nového nevymyslím, jen vzpomínám na své dobré kamarády, kteří umřeli relativně mladí na nemoci spojené s kouřením. Se vzděláním to moc nesouvisí. Raději prostě umřeli, než by přestali. Tohle je myslím i případ pana Bartošky 😢

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.