Slavnostní zakončení filmových Varů: Bartoška nechyběl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slavnostní zakončení filmových Varů: Bartoška nechyběl!

Zakončení MFFKV: Jiří Bartoška s manželkou
Zakončení MFFKV: Jiří Bartoška s manželkou (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Ačkoliv na červeném koberci při zahájení 57. ročníku karlovarského filmového festivalu jeho prezident Jiří Bartoška (76) chyběl, ten závěrečný už si s manželkou Andreou (70) ujít nenechali.

Přestože se okolí obávalo, jak Bartoška náročnou několikadenní akci zvládne, zdá se, že mu festivalový cvrkot doslova vlil život do žil. S každým dnem festivalu totiž jeho prezident vypadal lépe a lépe. A jaký pro něj osobně byl největší zážitek z letošního ročníku? „To, že jsi tady,“ napověděla Bartoškovi manželka, když se nad otázkou dlouze zamyslel.

Daniela Kolářová o konci spolupráce s Hanzlíkem

Video se připravuje ...

„Ano, to, že jsme tady, a jak to celé dopadlo. Lidi nadšení, i počasí nám vyšlo,“ svěřil pro Aha! Bartoška před samotným zahájením slavnostního zakončení festivalu v Hotelu Thermal. Právě tam se sjely všechny hvězdy, aby se rozloučily s letošním ročníkem filmového festivalu a užily si poslední karlovarskou párty.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.