Nálepková po rozchodu ve Varech překvapila: Nový společník? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nálepková po rozchodu ve Varech překvapila: Nový společník?

Zdeněk ukazoval Světlaně něco v mobilu.
Zdeněk ukazoval Světlaně něco v mobilu. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Po boku nového muže se na karlovarském festivalu objevila Světlana Nálepková (63). Přestože je očividně spojovala jistá intimita, tajemný společník se kroutil, jak mohl, a s herečkou nechtěl být vůbec spojován!

Herečka a zpěvačka se loni po deseti letech rozešla s o 19 let mladším Václavem Pleskou (44). Zlomené srdce si léčila dobrodružnou cestou do Indie, žádnou další lásku ale od té doby veřejně nepřiznala. Až nyní ve Varech vyvedla nový mužský doprovod a na první pohled měli k sobě opravdu blízko. Navíc to není poprvé, co se spolu objevili ve společnosti.

Kamarád taky rád

Podle zjištění deníku Aha! se jedná o hudebníka Zdeňka, kamaráda, s nímž Světlana pracuje na společném projektu. Fotoreportéři Aha! je ve Varech zachytili v úterý večer kousek od stanu Campari. Zdeněk a Světlana kráčeli vedle sebe, jakmile ale spatřili fotoaparáty, začal se hereččin společník nervózně ošívat a na tváři se mu objevil lehký úlek. Pokračovali nicméně v cestě festivalovým areálem hotelu Thermal a on jí ukazoval cosi v mobilu. Po chvíli se ovšem situace opakovala a společník se choval až téměř ustrašeně. „Jé, já jsem jenom doprovod!“ zdůrazňoval nervózně fotografům. Neustále se otáčel a rozhlížel kolem sebe.

Zpackaná oslava »60« Světlany Nálepkové: Covid odehnal hosty! A dárek v krabici od drogerie

Video se připravuje ...

Noční schovávaná

O žádné náhodné seznámení či setkání se starým známým ale zřejmě nešlo. Oba totiž bez okolků pili z jedné sklenice – a zdá se tedy, že mezi nimi jistá intimita přece jen bude. Ani s přibývající noční hodinou a alkoholem v krvi ale muzikant nervozitu neztrácel. Navzdory tomu, že slunko už večer rozhodně nesvítilo, skryl svoje oči za sluneční brýle a snažil se schovat pod jednu z palem. I když mu celá situace byla zjevně nepříjemná, Nálepkovou na místě samotnou nenechal a statečně s ní vydržel až do chvíle, kdy se s ním rozhodla odejít. Nejprve se snažili ulovit jedno z festivalových aut, to se jim ale nepodařilo. Nakonec prošli autorampou za hotelem Thermal, sehnali si taxík a zmizeli spolu do noci.

»Holena ze Tří bratrů« Alena Doláková: Rozchod po třech letech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jakub Částka
9. 7. 2023 • 08:54

Kdo je Nalepkova?

stoura
7. 7. 2023 • 05:53

Ta Nálepková mi ksichtem na snímku připomíná Ozzyho Osbourna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.