Světlana Nálepková: Záchrana herečky za 5 minut 12 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Světlana Nálepková: Záchrana herečky za 5 minut 12

Světlana Nálepková se našla ve studiu osobního rozvoje
Světlana Nálepková se našla ve studiu osobního rozvoje (archiv, instagram)

Světlana Nálepková (61) se aktuálně nejvíce těší na účinkování v muzikálu Slunce, seno, kde se představí v roli paní učitelky Hubičkové. Každou volnou chvilku ale tráví studiem! Chce se stát totiž certifikovanou koučkou osobního rozvoje. Ten jí totiž doslova zachránil život. 

„Dostala jsem se do takové situace, že buď skočím z mostu, nebo se sebou začnu něco dělat,“ popsala svízelnou situaci Nálepková pro Super.cz. „Trpěla jsem návaly smutku a melancholie. Pořád jsem se kvůli něčemu trápila, brala jsem si věci osobně, furt jsem potřebovala dokazovat, že jsem dobrá a všichni mě musejí mít rádi. Byla jsem závislá na tom, co řeknou ti druzí. Pořád jsem čekala, že mě bude někdo zachraňovat a řekne mi, co mám dělat. Nakonec zjistíte, že je to stejně všechno na vás, a když nezměníte myšlení, tak se nic nestane,“ upřesnila. 

Zpackaná oslava »60« Světlany Nálepkové: Covid odehnal hosty! A dárek v krabici od drogerie

Video se připravuje ...

Zásadním zlomem v jejím životě byla v roce 2012 návštěva Himaláje. Od té doby na sobě Nálepková pracuje a svoje dovednosti zdokonaluje. Osobní rozvoj ji pohltil dokonce tak moc, že se chce pomáhat ostatním i ona sama. „Osobní rozvoj je moje vášeň, všechny ty knihy čtu jako detektivky a rozhodla jsem se, že by to měla být moje druhá profese,“ svěřila se svými plány.

Světlana Nálepková: Vánoce začínám chystat až 22. prosince!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ejvm1712
5. 5. 2022 • 15:16

Ještě že to dostudovala. Už stojím mezi futry její kanceláře aby mně radila. Zajímá mně proč ji každej chlap kopl do zadku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.