Konec karlovarského festivalu: NEJ poslední okamžiky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Konec karlovarského festivalu: NEJ poslední okamžiky

Zakončení karlovarského festivalu nuda nebyla
Zakončení karlovarského festivalu nuda nebyla (CNC)

Zazvonil zvonec a 57. ročníku karlovarského filmového festivalu je konec. Horká sobota byla v mnoha směrech poslední. Promítaly se poslední filmy, rozdávaly se poslední ceny... Deník Aha! pro vás sestavil NEJ poslední okamžiky festivalu.

POSLEDNÍ VTÍPKY: Jiří Bartoška (76)

Na začátku filmového festivalu mu nebylo ještě dobře, v jeho závěru už prezident zářil. „Zhubnul jsem sedm kilo, nechutnalo mi jíst, ale už mi zase chutná,“ smál se při příchodu na večírek v Becher’s Baru hotelu Pupp. Bylo mu o dost lépe než na startu filmového svátku.

POSLEDNÍ HVĚZDA: Daniela Kolářová (73)

Na galavečeru zazářila v růžových šatech od návrháře Borise Krále a ve špercích za více než 1 milion korun. Ve svém projevu po převzetí ceny prezidenta festivalu mimo jiné připomněla, že v Karlových Varech prožila část dětství. „Jsem dost rozrušená, v Karlových Varech jsem žila od čtyř do osmnácti let. Jsem ráda, že se hotel Pupp zase jmenuje Pupp, protože my holky ze střední školy jsme tehdy ještě absolvovaly taneční v hotelu Moskva,“ pronesla dojatá legenda. Na večírek v hotelu Pupp už nepřišla, byla unavená a šla odpočívat na pokoj.

POSLEDNÍ SKLENIČKA: Zuzana Stivínová (49)

Víno teklo v sobotu večer v hotelech Thermal a Pupp proudem. Na jedné z posledních skleniček karlovarského festivalu si pochutnala i populární herečka.

Závěr Varů Zuzany Stivínové: Ke komu se vrátila po 30 letech?

Video se připravuje ...

POSLEDNÍ PŘEVLEK: Robin Wrightová (57)

Jenny z filmu Forrest Gump nebo Claire Underwoodová ze seriálu Dům z karet obdržela na závěrečném ceremoniálu také cenu prezidenta festivalu Jiřího Bartošky. „Chci poděkovat filmovému festivalu. Je to skutečně zvláštní cena, protože to není cena za jeden konkrétní film, a já si to v hlavě počítala a říkala si, že hraji už čtyřicet let, ale mám pocit, že to jsou pouhé čtyři roky. Mít takovou práci a milovat ji tak moc je vzácná věc. Cítím se poctěna,“ řekla ve své děkovné řeči. Na večírek se pak převlékla a přišla v džínách a lehčí bundičce.

POSLEDNÍ FESTIVAL: Petr Dvořák (58)

Úplně poslední festival v roli generálního ČT má za sebou její končící ředitel. Smutek z odchodu zapíjel pivem. Za rok už do Varů přijede jeho nástupce Jan Souček (49).

Jiří Bartoška na zakončení MFF KV: Co mu napověděla manželka?

Video se připravuje ...

VÍCE VSTUPENEK NEŽ LONI

Celkem se na letošním festivalu prodalo 123 517 vstupenek. To je o 2502 více než loni. V posledním předcovidovém roce 2019 se prodalo za celý festival 139 271 vstupenek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.