Hejda s neznámou blondýnkou: Kde byla Zorka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hejda s neznámou blondýnkou: Kde byla Zorka?

Zorka Hejdová s Míra Hejda
Zorka Hejdová s Míra Hejda (instagram, archiv)

Filmový festival v Karlových Varech si nenechal ujít ani moderátor Míra Hejda (39) se svou manželkou Zorkou Hejdovou (33). Tihle dva patří už dlouhá léta k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. Teď ale Míra udělal něco, co možná jejich idylický vztah naruší.

Během dne Míra se Zorkou ochotně pózovali fotografům a užívali si jeden druhého. Jakmile se však začalo stmívat, Míra vystrčil růžky! Byl totiž spatřen, jak se prochází po kolonádě s neznámou blondýnkou. Z fotek, které zveřejnil web Expres, bylo zřejmé, že se k sobě náramně měli.

Horský skvost z kamene a dřeva: V tomhle designovém luxusu se koupou manželé Hejdovi

Video se připravuje ...

Žena v černých šatech a krémovém kabátku držela známého moderátora pevně kolem pasu a on ji zas ochranářsky kolem ramen. Zorka se ale nemá čeho obávat. Jde totiž o jejich společnou dlouholetou kamarádku, manželku ředitele podniku s výrobou dřevěných palet. Oba páry se přátelí už několik let.

Míra k Zorka jsou nejen manželé, ale i dokonale sehraní parťáci. Společně vychovávají syna Nikolase, a i když na mateřské dovolené je Zorka, Míra ji pomáhá, co jen to jde. "Já mám manžela, který je podporující, a obě babičky se také rády postarají,” svěřila se blondýnka pro eXtra.cz

Nedá se to zopakovat ani koupit! Horské sídlo Hejdových je výkvět designu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.