Odvrácená tvář života Hejdové: Krutá daň za krásu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Odvrácená tvář života Hejdové: Krutá daň za krásu

Zorka Hejdová
Zorka Hejdová (Instagram)

Když se vysílala první série reality show Love Island, byla Zorka Hejdová (33) doma na mateřské a koukala na ni jako fanynka. Loni už pořad úspěšně moderovala a pokračuje v tom i letos. Má to ale podmínky – k moři s ní musí celá rodina a kráska je donucena držet přísné půsty!

Je to pro ni vlastně prodloužená dovolená. Už druhým rokem na konci léta se Zorka přesune na ostrov Gran Canaria, aby přímo na místě uváděla seznamovací reality show Love Island. „Bydlíme tam ve vilce, bokem od štábu. Letí s námi i pejsek a dvouletý syn, takže potřebujeme mít rodinný soukromí. Jsme od štábu deset minut autem a dvacet minut od vily, takže všude si dojedu a jsem vždycky nablízku,“ líčí moderátorka. Vilka má bazén, je kousek od moře. A protože v týdnu se natáčí jen tři až čtyři dny, zbytek má Zorka volno a může se věnovat rodině.

Moderátorka Zorka Hejdová upřímně: Necvičím, jím a kynu!

Video se připravuje ...

Miluje improvizaci

Kdysi moderovala s manželem Mírou Hejdou (39) Snídani s Novou, Love Island se ale v mnohém liší. „Vždycky jsem milovala improvizaci, nikdy jsem se na vysílání intenzivně nepřipravovala. Ve Snídani s Novou ale aspoň víte, co vám přijde za hosta a jaké je téma. Love Island je víc organický, tam člověk netuší, co se bude dít druhý den. Nebo i za hodinu,“ uvažuje Zorka. „Nikdy nemám v ruce psaný scénář, jenom bodový,“ dodává s tím, že improvizace je tady nezbytná. Její přípravy na výjezd se netýkaly ani tak textu, jako oblečení.

„Mám asi třicet různých outfitů, takže před odjezdem jsem byla denně v kontaktu se stylistkou, která mi posílala asi sto padesát různých fotek šatů, ani jsem nestíhala reagovat. To bylo jediné, co jsem řešila. Pokud neznám účastníky a nevím, co se bude dít, nedá se na to nijak připravit,“ uzavírá blondýnka.

Jím od desíti do šesti

Jediné, na čem musela Zorka kvůli kostýmům zapracovat, byla postava. „Poslední tři týdny jsem se snažila držet režim. Miluju sladký a nic si neodpírám, ale v Love Islandu jsem před kamerou pořád v mini šatech, takže se musím krotit. Dobře mi dělá přerušovaný půst,“ prozrazuje. „Omezila jsem se v jídle na čase. Šestnáct hodin nejím a osm ano. Jím od desíti do šesti. Když se to dodržuje, funguje to výborně. Vždycky se cítím líp. Už po týdnu cítím rozdíl.“

Hejdovi a jejich apartmán na Šumavě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květoslava Velanova
20. 10. 2023 • 04:06

Nevįm, proč většina komentářů je " ošklivých " a závistivých. Zorku mám ráda, je to krásná a milá žena. Stejně tak i její manžel.

ELLA Průšová
11. 9. 2023 • 21:40

Krásná, od kdy! Tuctová holka, dělá ze sebe něco, na co nemá! Mně připadá, taková holka z kravína, taková prosťačka hloupá!

Eva Smolíkova
11. 9. 2023 • 08:19

Ona a krásná???? Neznám nikoho z rádoby celebrit,kdo by byl více nesym­patic­ky,a­rogan­tní,na­fouka­ny a hlavně ošklivý,než je tato dáma.

Vladimír Hruška
11. 9. 2023 • 07:48

Jediná krásná moderátorka je Iveta Kořínková

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.