Krásná sestra Hejdové: Jako dvojče Šeredové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krásná sestra Hejdové: Jako dvojče Šeredové!

Zorka Hejdová
Zorka Hejdová  (profimedia.cz)

Patří mezi nejhezčí české moderátorky a nyní je již jasné, že má krásu přímo v genech! Zorka Hejdová (33) se totiž pochlubila nejen svou maminkou, ale i starší sestrou Lucií, která jako by z oka vypadla modelce Aleně Šeredové (45), čímž zmátla fanoušky na socálních sítích.

Se ženami svého života se Zorka nechala zvěčnit profesionální fotografkou. „Náš holčičí den s mamkou a ségrou, včetně krásnýho společnýho focení, byl jeden z nejlepších nápadů loňského roku,“ pochvaluje si moderátorka.

Zorka a Míra Hejdovi na skok ve Varech: Jedné věci litují!

Video se připravuje ...

Přestože jsou všechny jako ze žurnálu, málokdo by tipoval, že je snědá brunetka se Zorkou v příbuzenském vztahu. „Ségra je vlasatá bruneta s tmavýma očima, já světlý typ, blondýna s modrýma,“ říká sama Hejdová. „Nikdo by nás na ségry asi netipnul. Já byla vždy spíš věrná kopie taťky. Ale když se tak dívám na ty fotky, mamčiny rysy tam máme obě dvě,“ má jasno Zorka.



Přečtěte si
ELLA Průšová
9. 1. 2024 • 16:57

No já nevím, ale vám se Zora Hejdová líbí? Co umí, čím se živí, ona se neumí ani hezky obléct! Taková tuctová holka. ale neoslní!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.