Písařovicová a Brzobohatý: PRVNÍ SLOVA O ADOPCI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Písařovicová a Brzobohatý: PRVNÍ SLOVA O ADOPCI

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý na autogramiádě.
Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý na autogramiádě. (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Poslední rok jen září. Moderátorka Daniela Brzobohatá (45), dříve Písařovicová, prožívá po boku Ondřeje Brzobohatého (40) šťastné období. Daří se jí jak v osobním, tak pracovním životě. Stále však nemůže otěhotnět a nyní dokonce promluvila i o adopci!

Svatba, odchod z internetové televize DVTV, stěhování... To je jen stručný výčet změn, které se v minulém roce v jejím životě odehrály. Moderátorka jen září a je vidět, že je konečně šťastná. Na křtu knihy Obchodníci s dětmi od Hany Hindrákové, který moderovala, se rozpovídala i o adopci! „Tabu to pro mě není, ale zároveň si myslím, že to chce strašně moc odvahy, aby člověk tento krok udělal,“ začala Daniela. „Musí to mít velmi dobře rozmyšlené, protože znám příběhy lidí, kteří adoptovali dítě a nebyly to úplně šťastné příběhy,“ uvedla dosud bezdětná moderátorka svou nepřímou zkušenost.

Vystřídá Daniela Písařovicová stálici Terezu Kostkovou? Moderování StarDance by brala!

Video se připravuje ...

Loni v říjnu se Daniela s Ondřejem stěhovala do nového společného hnízdečka lásky. V té době prý doslova žili mezi krabicemi a nebylo to pohodlné ani pro jednoho z nich. Tomu už je nyní naštěstí konec. „Už máme vybaleno a všechno přitlučený. Už nežijeme v krabicích, takže svět se pohnul lepším směrem,“ radovala se Daniela.

Co si odnesla ze StarDance?

Na křtu knihy se Daniela setkala se svým tanečním partnerem Michalem Mládkem (38) ze StarDance. Přestože spolu tančili v roce 2018, ze soutěže si prý moderátorka přece jen něco odnesla. „Stále rovně stojí,“ poznamenal s úsměvem Michal.

Hamás propustil 2 rukojmí. Patrasové životní změna a náhlý konec Písařovicové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
4. 1. 2024 • 10:31

Taky si myslím

Celebrity-chachacha
4. 1. 2024 • 10:29

Mohla by počkat aspoň až ji bude padesát. Na dítě je ještě mladá 😁😁😁

lola52
4. 1. 2024 • 08:52

Když má v koulích vítr?

fany22
3. 1. 2024 • 19:16

Ano, to máte pravdu.

fany22
3. 1. 2024 • 19:16

ELLO, nikdo na nikoho nic nesvádí. Všimla jste si? Taťána dítě zatím nechtěla, jste tu často, tak nechápu, že jste mohla přehlédnout jasnou informaci od obou, že TK používala antikoncepci a rozmyslela si to, až když manželství bylo v troskách.
Výkřiky, že on nechtěl děti jsou lež, pro kterou nemáte oporu, tak to nedělejte. A pokud se otěhotnění v jejich, a zejména v Danielině věku, nedaří na lusknutí prstu, je to věc, která se dala předpokládat. A hlavně je to věc vysoce intimní, která vůbec nemá v bulváru místo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.