Uf! Brzobohatý naznačil skutečnou příčinu útěku od Kuchařové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Uf! Brzobohatý naznačil skutečnou příčinu útěku od Kuchařové

Stál za Ondřejovým útěkem od Táni pud sebezáchovy?
Stál za Ondřejovým útěkem od Táni pud sebezáchovy? (Marek Pátek)

Čtyřicetiletý muzikant se rozpovídal o bývalce i současně partnerce. Co doopravdy stálo za krachem vztahu s Táňou Kuchařovou (35) a co společného (ne)plánují s Danielou Písařovicovou (44).

„Není to pocit lítosti, ale zklamání. Netěšil mě žádný můj rozvod. Do každého manželství jsem vstupoval s vírou, že to je to pravé. Život pak ale rozdal karty jinak. A já dvakrát prohrál. Přiznávám, že jsem často chyboval a neměl už sílu něco napravovat a zkoušet to dál, abych splnil, co jsem před oltářem slíbil. Na druhou stranu není od věci říct, že v tom druhém případě v tom byl i velký pud sebezáchovy. To, co bylo skutečnou příčinou, si navždy nechám pro sebe," tajnosnubně uzavřel hudebník očividně bolavou kapitolu života s Táňou Kuchařovou na Novinkách. 

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Co na to Ondřej Brzobohatý?

Video se připravuje ...

Ale zpátky do budoucnosti! Nechystají s manželkou třeba nějaký společný projekt? „Vůbec ne. Daniela má spoustu vlastní práce, i když odešla z DVTV, moderuje hodně různých akcí. Podpořil jsem ji v tom, po dvaceti letech intenzivní práce má nárok trochu polevit. Já mám taky hodně práce, takže ani nemáme potřebu spolu něco vlastního televizního vymýšlet a vytvářet, jestli jste tedy tohle měla na mysli. Chceme spolu hezky trávit čas způsobem, který nás bude bavit. Máme pocit, že i když nám je přes čtyřicet, máme „neodžito“, že, jak zpívá Marie Rottrová, „měli jsme se potkat dřív, zdá se mi, mohli jsme se vznášet víc nad zemi.“ Tak to teď doháníme, jak můžeme," nehodlá už Ondřej dál ztrácet drahocený čas s milovanou osobou.

Vystřídá Daniela Písařovicová stálici Terezu Kostkovou?  

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
21. 4. 2024 • 14:38

AliAlice; a co on složil? Jen předělává a przní, už hotové!

ELLA Průšová
21. 4. 2024 • 14:35

Dracenka;

ELLA Průšová
21. 4. 2024 • 14:33

strng; hlavně ta sestra, hm, ta je opravdu "skvělá"!

ELLA Průšová
21. 4. 2024 • 14:31

Po kolikáté on už naznačil "skutečnou" příčinu útěku od manželky Kuchařové? Ona je chytrá holka, ví co chce a on neví, jestli je chlap nebo žena,..... rád nosím ženské šaty, nalakuji si nehty, nalíčím se a cítím se tak skvěle!
Chudák tatínek, tohle zplodil, kdyby to byl věděl, kdo ví.....

Alena Lechnýřová
20. 4. 2024 • 19:54

Ze synka symbolu opravdového chlapa-Radka Brzobohatého se vyklubal sexuálně nevyhraněný jedinec, který jen využil oblibu svého otce. Nemá jasno, jak se obléknout ani jak přejmenovat. Není nepochopitelné, že oficiálně nejkrásnější žena světa o tom jak se chová a vystupuje opravdový muž, má jinou představu a jistě i zkušenost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.