Kuchařová zuří! Válka kvůli Ondrovi s advokátkou Kajínka graduje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuchařová zuří! Válka kvůli Ondrovi s advokátkou Kajínka graduje

Stál za Ondřejovým útěkem od Táni pud sebezáchovy?
Stál za Ondřejovým útěkem od Táni pud sebezáchovy? (Marek Pátek)

Pohár trpělivosti Taťány Kuchařové (36) přetekl. Rozhodla se podat stížnost na advokátku Kláru Long Slámovou (46), která ji v minulosti označila za „zlou, pomstychtivou a homofobní ženskou.“ Podle bývalé Miss World se jedná o zásah do osobních práv.

V době, kdy se veřejně probíral rozvod Taťány Kuchařové a Ondřeje Gregora Brzobohatého, se i Klára rozhodla podělit o svůj názor. Na Kuchařové nenechala nit suchou! „Prostě zlá, zhrzená ženská, která se chtěla jen pomstít, a navíc pokrytecká ulhaná homofobka,“ napsala minulý rok Slámová na své sociální sítě. „Tahle homofobní osoba musí pocítit následky svého odporného chování a skončit v propadlišti dějin,“ doplnila tehdy.

Taťána Kuchařová s novým doprovodem na Plese jako Brno!

Video se připravuje ...

Taťána se po několika měsících rozhodla celou věc řešit a podala na advokátku stížnost. „Předně je nutné říci, že se mě výše uvedené výroky silně dotýkají a zasahují do mého práva na dobrou pověst a čest. Nikdy jsem nebyla žádným orgánem veřejné moci usvědčena ze lži, z nátury zlé či dokonce mstivé,“ uvedla blondýnka v dokumentu, který má k dispozici eXtra.cz. „Takové konstatování nejenže je objektivně nepravdivé, ale i hrubě urážející menšiny, které zastupuji, ale i způsobilé mi přivodit újmu v pracovním životě,“ dodala modelka. Pokud si ale myslela, že tím Slámovou vyděsí, byla na omylu. Naopak se dočkala výsměchu.

„Slečna Taťána Kuchařová na mě podala dne 18.1.2024 stížnost na ČAK, protože ji celých 8 měsíců evidentně užírá, že přece není zhrzená, zlá, pokrytecká, pomstychtivá, ulhaná a homofobní, jak jsem si dovolila (tedy nejen já) v květnu 2023 napsat, což jí od té doby nedá spát,“ napsala advokátka, která v minulosti zastupovala Jiřího Kajínka, na svůj profil. Tahle válka očividně jen tak neskončí. Uvidíme, která z dam z ní vyjde jako vítězka.

Taťána Kuchařová: O tom, že se mám fajn, nikoho nepřesvědčuji

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.