Stará rachota Kuchařová: Konečně nový chlap? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Stará rachota Kuchařová: Konečně nový chlap?

Taťána Kuchařová už nechce sdílet soukromí
Taťána Kuchařová už nechce sdílet soukromí (archiv Blesku)

Zatímco Ondřeji Brzobohatému (40) láska jen kvete a neohrozil ji ani mediální šrumec okolo peprného znění církevní žaloby, která se za podivuhodných okolností dostala do rukou všem bulvárním médiím, Taťána Kuchařová (35) ne a ne najít toho pravého...

Neustálé dotazy, zda už je připravená na nový vztah, už bývalé Miss World musí lézt pořádně krkem. Zvlášť, když v pozadí zákonitě vnímá štěstí svého ex a její bývalé kamarádky Daniely Písařovicové, nyní Brzobohaté (44).

Taťána tak zařadila nejvyšší stupeň obrany - než přiznat, že je sama, zahalit svůj život do tajemství. „Nechci žít svoje vztahy veřejně, už ne. Chci si to nechat pro sebe,“ odpovídá nyní na dotazy Táňa, které ještě nedávno nevadilo prát špinavé prádlo veřejně.

Taťána Kuchařová na křtu knihy Příběhy starého orientu

Video se připravuje ...

„Je pravda, že poslední týdny je to docela divoké. Mám pocit, že z toho mají asi některé redakce opravdu zamotanou hlavu, protože co týden dostávám SMS, že chodím s tímhle nebo tímhle. Říkám si, jak je to trochu nepříjemné, že člověk v Praze nemá klid a že jsou na mě neustále pověšení,“ stihla si ještě postěžovat pro CNN Prima News na zlé novináře. 

Aktivity bývalé Miss World se sice od modelingu už dávno přesunuly k charitativní činnosti, nicméně lesk a záři přehlídkových mol si Taťána občas ráda připomene. Nedávno se objevila například na přehlídce Natali Ruden. „Připadám si jako stará rachota. Jsou tu kočky, kterým je o 10 let méně, a úplně vidím, jak z toho vůbec nemají trému. Kdežto já vylezu na molo jednou, dvakrát do roka, když mě někdo ukecá, a cítím adrenalin,“ dodala s nadsázkou.

Holky na víně: Taťána Kuchařová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
EM1234
7. 1. 2024 • 11:36

Ona to není žádná sranda, a že si dává pauzu, se nedivím.
Nalítnout na dalšího "brzobohatého" jen aby si někdo nevymýšlel ... proč ji hned podezíráte. .

Marián Potůček
4. 1. 2024 • 14:20

Kuchařová je opravdu velmi hezká žena. Je mi tedy záhadou, že od doby co ji odkopnul princeznička Tiffany Gregor-Brzobohatý je pořád sama jako zoufalý kůl v plotě. Asi tam je něco.

Jaroslav Vašíček
24. 12. 2023 • 10:46

Táňa je krásná holka.O tom žádná!

milan59
9. 11. 2023 • 08:05

Ona = Kuchařová si s tou kritikou sama začala,kdyby se na soc.sítích pořád nenavážela do Ondřeje,tak by měla klídek. A to že jí autor/ka nazval v nadpisu článku,je úmyslné,protože čím víc kritiky na danou osobu,tím vyšší odměna many many za článek. A třeba se p.Kuchařová s autorem článku na tom vyjádření "stará rachota" DOMLUVILA ?!! To nikdo jiný neví,jen autor/ka a p.Kuchařová.

korytnackahela
8. 11. 2023 • 15:46

Je to krásná holka! A co vic, je to přirozeně krásná holka! Žádná přifouklá umělina.
No a pokud tu někdo píše, že by měla upozadit svoje ego ve vztahu, tak nechápu. Když si někdo vezme za manželku Miss Word, tak asi neočekává, že bude sedět doma v teplácích a štrikovat manželovi ponožky. A jestli ano, tak je ještě větší blbec,
než uź teď před celým národem vypadá.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.