Razantní krok Kuchařové! Aby mě lidi nepomluvili, bojí se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Razantní krok Kuchařové! Aby mě lidi nepomluvili, bojí se

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová (Blesk: Marek Pátek)

Být středem pozornosti na společenských událostech s sebou přináší mnohá úskalí jako třeba skutečnost, že není radno se několikrát po sobě objevit ve stejném modelu... Jak řeší mnohdy i jednorázovou a tudíž k životnímu prostředí nepříliš šetrnou spotřebu topmodelka Taťána Kuchařová (35)?

Z pravidelného obměňování šatníku a pořizování nových kousků oblečení se ekologickým aktivistům protáčí panenky, jenomže společenská očekávání bývají u známých tváří neúprosná. Na druhou stranu i módní magazíny s ohledem na životní prostředí v dnešní době vyznávají recyklaci módních kousků.

Holky na víně: Taťána Kuchařová

Video se připravuje ...

U Taťány Kuchařové se ale některé modely příliš dlouho neohřejí… „Vyřazuji kousky, které už se mi nehodí nebo jsem je měla na sobě dvakrát nebo třikrát. Víckrát to tady v Praze nejde, aby mě nepomluvili, že nemám co na sebe,“ přiznala Kuchařová v rozhovoru pro server Super.cz.

Topmodelka se tak alespoň snaží téměř nové oblečení posílat dál, nebo zkouší některé modely kombinovat a nosit na víc způsobů. „Věci recykluju, z pár kousků se dá udělat patnáct nebo dvacet outfitů,“ vysvětlila Kuchařová, která není zastáncem hromadění oblečení. Co již opravdu neunosí, musí z domu. „Čím jsem starší, tím menší problém mám se věcí zbavovat. Už to nemám tak, že tuhle sukni mám od patnácti a nechci ji dát z ruky,“ dodala Taťána Kuchařová.

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.