Kuchařová se dáví jedem: Na vině je dávná láska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuchařová se dáví jedem: Na vině je dávná láska

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová (archiv Blesku)

Už skoro dva roky jsou oficiálně rozvedeni, Taťána Kuchařová (35) se ale i přes čas, který má hojit rány, nedokáže vzpamatovat z křivdy, kterou jí dle jejích slov způsobil její ex - Ondřej Brzobohatý (40). Proč by to jinak pořád vytahovala? 

Každý z nich by si mohl žít nový život, zatím se to však daří jen Ondřejovi, Táňa jakoby se zasekla v kolečku pro křečky. Na adresu svého ex se nikdy nezapomene vyjádřit s patřičnou dávkou opovržení a postavit se do role oběti, ačkoli je dobře známé, že na krachu vztahu se nikdy nepodílí pouze jeden z partnerů. 

Taťána Kuchařová s novým doprovodem na Plese jako Brno!

Video se připravuje ...

Je známo, že Táňa se neobešla během rozvodu bez pomoci terapeuta. „Tahle etapa byla těsně před rozvodem a po rozvodu a je za mnou a je uzavřená. Cítím se skvěle, myslím si, že je to i vidět, a moc se mi po rozvodu ulevilo,“ tvrdí. Nicméně to spíš vypadá, že o tom slepě přesvědčuje jen sama sebe. 

Extra.cz nyní navíc podala prohlášení, že k odborníkovi docházela čistě a pouze proto, aby pomohla Ondřejovi, který prý zanesl do jejich vztahu toxicitu, nebyl si jistý svou sexuální orientací a požadoval po ní zvláštní sexuální praktiky - prý jako žena. Rozhodně ne kvůli tomu, že sama situaci nezvládla. 

„Já jsem ráda sama se sebou. Spíš jsem navštěvovala terapeuta proto, abych pochopila, že jsem nemohla udělat víc. Já jsem se snažila pomoct, snažila jsem se být oporou, ale nebyla jsem to já, kdo měl problém. A protože jsem velmi empatický člověk, tak jsem z toho vztahu samozřejmě nechtěla utíkat, ale snažila jsem se prostě být tou oporou, a to se mi bohužel šeredně nevyplatilo,“ cituje ji výše zmíněný web. 

„Ještě bych zmínila, a to je důležité, že jsem si uvědomila, že člověk musí posouvat sebe a ne ostatní,“ dodala. 

Taťána Kuchařová: O tom, že se mám fajn, nikoho nepřesvědčuji

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.