Písařovicová brání Brzobohatého zuby nehty: Nikomu neubližuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Písařovicová brání Brzobohatého zuby nehty: Nikomu neubližuje

Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý
Daniela Písařovicová a Ondřej Brzobohatý (archiv Blesku)

Dalo se čekat, že informace, které do éteru vypustí Ondřejova bývalá manželka Taťána Kuchařová (36), ohledně kontroverzní záliby Brzobohatého, se jen tak nerozplynou v mlze. I Daniela Brzobohatá, dříve Písařovicová (44), je často postavena před otázku, zda jí koníček jejího manžela nevadí. Na rozdíl od Táni má ale Daniela naprosto jasno. 

„Pro mě bylo podstatný, jestli tím někomu ubližuje nebo ne. A vzhledem k tomu, že to dělá pro legraci, pro pobavení, nikomu neubližuje, tak co bych měla zkoumat, řešit. Je to jeho součást, baví ho to,“ prozradila Daniela deníku Super na křestu knihy TMBK, kde byli s Ondřejem oba hosty. 

Manželé Brzobohatí spolu na jevišti! Kdo je nervózní z přítomnosti druhého a čí tchýně lépe vaří?

Video se připravuje ...

Tím potvrdili, že si ze sebe umí udělat legraci, TMBK totiž použilo i jejich svatební fotografii, nicméně do šatů oblékli pomocí počítačové techniky právě Ondřeje. „Samozřejmě mi to vtipný přijde: Kdybychom se tomu nezasmáli, tak tady nemáme co dělat a nekývli bychom na nabídku pokřtít mu knížku," dodala Brzobohatá a při té příležitosti přidala k dobru i vtipnou příhodu. 

„Bylo dobrý, že módní návrhářka, která ty šaty vytvořila, si nejdřív vůbec nevšimla, že Ondra je v těch šatech taky. Volala mi, že TMBK přesdílel naši svatební fotku. A já na to, ale lehce upravenou… Někdo si toho ani nevšiml, připadalo jim to úplně přirozený,“ smála se...

Daniela Brzobohatá tři týdny po svatbě s Ondřejem: Kdo jí šel za svědka, a proč trpí nevolností?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hana01954
17. 1. 2024 • 00:01

To ho muze branit jak chce, ale na takovouhle kresturu neni nijdo povinen se divat.

Celebrity-chachacha
15. 1. 2024 • 16:19

Divná a nesympatická.
Vlastně oba.

EM1234
15. 1. 2024 • 14:25

mno, každý špás něco stojí. Konečně se našel trou...který si ji uvázal na krk. Ale proč to musí furt dávat lidem najevo. Plesku plesku, vždyť je to nudný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.