Brzobohatý tepe Písařovicovou: Daniela je strašně vztahovačná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Brzobohatý tepe Písařovicovou: Daniela je strašně vztahovačná

Ondřej Brzbohatý přiznal, že se mu manželka Daniela Písařovicová vysmívá.
Ondřej Brzbohatý přiznal, že se mu manželka Daniela Písařovicová vysmívá. (FTV Prima, CNC / Pavel Machan)

Humor je ve vztahu potřeba a v případě manželů Brzobohatých o něj rozhodně není nouze. Legraci si ze sebe umí dělat jak v soukromí, tak i na veřejnosti. A vůbec se nešetří!

Publikum si Daniela (44) a Ondřej (40) získali během vyhlášení soutěže Maminka roku, když se oba objevili na stejném pódiu. Slova se ujala nejprve Daniela jakožto zdatná moderátorka a už při samotném uvedení manžela na pódiu si neodmítla úsměvné rýpnutí. „Ani náš první host není úplně k zahození. Má spoustu talentů. Klavírní, pěvecký, skladatelský, a taky má talent na ženění,“ představila Brzobohatého, zatímco hosté oba odměnili smíchem i potleskem.

Manželé Brzobohatí spolu na jevišti! Kdo je nervózní z přítomnosti druhého a čí tchyně lépe vaří?

Video se připravuje ...

Ondřej ale svými reakcemi nezůstal upozaděn. Na otázku Daniely, zda má raději tenisky, nebo lodičky, čímž připomněla Ondřejovu zálibu v drag queen (muž, který oblečením, make-upem i chováním karikuje ženu, pozn. red.), odpověděl muzikant pohotově a bez ostychu. „Vždycky a za každých okolností jedině lodičky! (…) Tomu, kdo je vymyslel, bych rád věnoval Nobelovu cenu. Dělají krásný nárt – a to je přece nádhera.“

Manželský pár patřil mezi výrazné momenty večera. Nebáli se na sebe leccos prozradit, a sympatie většiny přítomných tak měli na své straně. „Pravda je, že Daniela je strašně vztahovačná. Miluji ji vytáčet a dělat si z ní legraci. Ono to pak nějak funguje,“ prohlásil Brzobohatý.

Hamás propustil 2 rukojmí. Patrasové životní změna a náhlý konec Písařovicové

Video se připravuje ...

Daniela vedle manžela jen září a kromě nezpochybnitelného pracovního talentu veřejnosti díky vztahu s hudebníkem ukázala, jak velká veselá kopa je. „My jsme se hledali, až jsme se našli. Vždycky jsem chtěla vtipného muže, se kterým se budu moci zasmát, a jak sami vidíte, tak bylo dobré si počkat,“ pronesla s vděčností v rozhovoru pro deník Blesk.



Přečtěte si
ELLA Průšová
17. 12. 2023 • 12:55

Nemyslím si, že je Písařovicová vztahovačná, myslím si, že je Brzobohatý hlupák!

Eva Komárková
21. 11. 2023 • 19:22

Neboj Ondro! Až se oženíš po čtvrté třeba to bude lepší. Ani ji nebude vadit, že že sebe děláš Ondřejku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.