Brzobohatý sklidil výsměch Písařovicové: Jsem k*etén, že jsem to řekl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brzobohatý sklidil výsměch Písařovicové: Jsem k*etén, že jsem to řekl

Ondřej Brzobohatý s manželkou Danielou
Ondřej Brzobohatý s manželkou Danielou (Instagram)

Svou svatbu chtěli před veřejností utajit, to se nakonec povedlo, a tak nyní nemají problém zpětně o svém kouzelném dnu pohovořit. Několika detaily se hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (40) pochlubil v talk show 7 pádů Honzy Dědka i na svém instagramovém profilu.

Ze začátku si své soukromí po uzavření sňatku chránili, nakonec ale herec a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý poodhalil několik konkrétních momentů italské veselky. „Hostina byla jedním z vrcholů dne. Knedlíčkovku a svíčkovou nahradilo risotto a těstoviny rozmanitých chutí, rozbíjení talířů a jiné české tradice nahradila volná zábava podbarvená líbezně mečivým Erosem znějícím z reproduktorů. Avšak žádná pálenka světa nedokázala nahradit poctivou valaškou kořalku, které tekly litry,“ cituje Ondřeje server eXtra.cz.

Hudebníkovi se daří nejenom v soukromém životě, ale i v tom pracovním. Má za sebou premiéru muzikálu Anděl Páně, k němuž napsal hudbu, a tak je přirozené, že se v současné době nechává unášet na obláčku úspěchu a štěstí. Nohama na zemi jej udržuje manželka Daniela (44), kterou jeho samolibé chvíle dokážou pěkně rozesmát. „Když mám nějaký ego-záchvat, vyloženě se mi vysmívá,“ přiznal Brzobohatý v 7 pádech Honzy Dědka a uvedl i konkrétní příklad.

Manželé Brzobohatí poprvé spolu na pódiu: Hádka kvůli záchodu!

Video se připravuje ...

„Jeli jsme na Slapy, narvané auto věcmi. A Daniela mi říká, že už mám ty klávesy asi týden v autě a jestli je nechci vzít domů, proč bych je vezl i na ty Slapy. A já jí na to řekl, a jsem úplnej kretén, že jsem to řekl: ‘Jasně, že si je vezu na Slapy. Tak snad jsem skladatel!‘ Vedle bylo ticho a po chvíli vyprskla smíchy. A od té doby, cokoliv takového řeknu, mi Daniela řekne: ‘Tak snad jsi skladatel!‘“ podělil se o humornou historku Ondřej Gregor Brzobohatý.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.