Spekulace o těhotenství potvrzeny? První slova Písařovicové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Spekulace o těhotenství potvrzeny? První slova Písařovicové

Daniela Písařovicová Brzobohatá končí v DTVT.
Daniela Písařovicová Brzobohatá končí v DTVT.  (Facebook, CNC Pavel Machan)

Už nějaký ten pátek se spekuluje o tom, že moderátorka Daniela Písařovicová (44) čeká miminko. Její manžel Ondřej Gregor Brzobohatý (40) by rozhodně nebyl proti, ba naopak o dětech sní už několik let. Jak to ale ve skutečnosti je?

Prvním zarážejícím signálem bylo, když se Písařovicové před pár měsíci udělalo mdlo během moderování společenské akce. Musela si dokonce sednout na kraj pódia a vypadalo to, že svou práci nezvládne dokončit. Ukázala se ale jako naprostá profesionálka a zvládla to. Mohlo jít o těhotenskou nevolnost? „Já když jsem zkolabovala v televizi, tak já obecně trpím na nízký tlak," vyvrátila tak Písařovicová veškeré domněnky pro eXtra.cz.

Manželé Brzobohatí spolu na jevišti! Kdo je nervózní z přítomnosti druhého a čí tchýně lépe vaří?

Video se připravuje ...

Poté se rozhodla ukončit kariéru v DVTV a i to nasvědčovalo tomu, že si chce užít klidné těhotenství. I proti této spekulaci se ale Daniela ohradila. „Je to opravdu ze stresu. Tím jsem procházela i v období, kdy jsem odcházela z České televize, a byl to tehdy také jeden z důvodů mého odchodu. Teď jsem se ale opět dostala do takového pracovního tempa, že když z DVTV odešel Michael Rozsypal a práce bylo zase o trochu víc, už to šlo do rozměrů, co jsem měla v ČT,“ svěřila se Písařovicová pro eXtra.cz. Zdá se, že miminko zatím na cestě skutečně není.

Hamás propustil 2 rukojmí. Patrasové životní změna a náhlý konec Písařovicové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hana01954
3. 4. 2024 • 14:45

To je pravda ze pani Vendula mela dite skoro v 50 ale nebyly toho denne plne noviny jestli ma nekdo skoro v 50 zivot pred sebou tak to je bomba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.