Písařovicová na pokraji sil: Vyčerpání, stres a miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Písařovicová na pokraji sil: Vyčerpání, stres a miminko

Daniela Písařovicová Brzobohatá promluvila o svém konci v DVTV.
Daniela Písařovicová Brzobohatá promluvila o svém konci v DVTV. (profimedia.cz, DVTV)

Ačkoli se spekulovalo o tom, že moderátorka Daniela Brzobohatá (44), dříve Písařovicová, opustila svého chlebodárce DVTV kvůli těhotenství, pravda je jinde. Po letité dřině a stresu hledá nyní spíš klid. 

Náhlou nevolnost, která Písařovicovou postihla během moderování, si leckdo vysvětlil jako jasný důkaz toho, že je na cestě pokračovatel rodu Brzobohatých. Sama Daniela však promluvila o vysokém pracovním tempu.

Daniela Brzobohatá tři týdny po svatbě s Ondřejem: Kdo jí šel za svědka, a proč trpí nevolností?

Video se připravuje ...

„Je to opravdu ze stresu. Tím jsem procházela i v období, kdy jsem odcházela z České televize, a byl to tehdy také jeden z důvodů mého odchodu. Teď jsem se ale opět dostala do takového pracovního tempa, že když z DVTV odešel Michael Rozsypal a práce bylo zase o trochu víc, už to šlo do rozměrů, co jsem měla v ČT, takže jsme s Ondrou začali přemýšlet, jestli to finančně zvládneme, když tuhle práci opustím a budu nárazově moderovat různé akce. A zjistili jsme, že by to mělo jít. Uvidíme, jestli to půjde i nadále. Kdyby ne, začnu přemýšlet, co dál. Ale teď je to v pohodě,“ tvrdí oblíbená moderátorka. Její plány jsou jasné - trávit více času se svými blízkými.

Kromě práce na ni v posledních dnech narůstal i tlak okolí. Veřejnost totiž netrpělivě očekává oznámení radostné noviny. K tomu se ale ani jeden z páru nehodlá vyjadřovat. „Je to tak strašně intimní téma, že se nám o tom nechce mluvit. Řeší to mnohem víc ostatní lidé než my sami. Tyhle otázky mám velmi nerada, protože mi to připadá jako velké zasahování do našeho soukromí,“ řekla také Daniela v rozhovoru pro eXtra.cz. Není však tajemstvím, že si Brzobohatí miminko do budoucna určitě přejí...

Manželé Brzobohatí poprvé v Inkognitu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jaja03
31. 10. 2023 • 11:44

Má co chtěla a v tomto věku nemůže čekat žádné zázraky

Jana Nováková
30. 10. 2023 • 10:15

Vyčerpání a stres je teprve na začátku.Chtělo by to vzít nohy na ramena a zahrát si na Bolta.

Věra BUCKOVÁ
26. 10. 2023 • 19:29

Je velice netaktní a možná i sprosté, bavit se o tom, zda budou či nebudou mít dítě. Je to jen jejich soukromá věc. Nikdo, kdo je slušný, nemá právo se na to ptát.

Iveta Novotná
26. 10. 2023 • 11:28

Na první dítě je stará a kdoví, jak to vše je i s Brzobohatým.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.