Ondřej Písařovic! Na Brzobohatou si nedokážu zvyknout, říká Daniela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ondřej Písařovic! Na Brzobohatou si nedokážu zvyknout, říká Daniela

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová (TV Prima)

Letošní rok se pro moderátorku Danielu Brzobohatou (44) nese ve znamení změn. Před začátkem velkých prázdnin potvrdila zásnuby s hudebníkem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (40) a již v září se stala vdanou paní. Jak zpětně hodnotí rychlost těchto životních událostí?

Nejprve se po zásnubách bála toho, že jí bude levý prsteníček dlouho zdobit pouze zásnubní prstýnek a že zásnuby byly pouze milým gestem. Svatby se ale nakonec dočkala ve stejném roce. „To, že jsme se brali tak brzy po zásnubách, přišlo od Ondry. Myslela jsem si, že ta žádost o ruku je taková… „Slibem nezarmoutíš a pojďme se o tom už dál nebavit“. A vlastně mě hrozně překvapilo, že už ten den začal plánovat, že bychom se vzali víceméně za čtyři měsíce,“ sdělila moderátorka serveru iDnes.cz.

Manželé Brzobohatí poprvé v Inkognitu!

Video se připravuje ...

Ačkoli byla před Ondřejem delší dobu sama, na svatbě obecně nelpěla. Poté, co se dala dohromady s úspěšným hudebníkem, který před ní poklekl, obratem změnila názor. „Říct ne by bylo úplně zbytečné. Protože já prostě s Ondrou být chci a je to teď jen na nás, jak ten vztah bude vypadat nebo nebude vypadat. Přijde mi to jako takové hezké stvrzení lásky,“ míní Daniela, která si momentálně stále zvyká na nové příjmení.

Daniela Brzobohatá tři týdny po svatbě s Ondřejem: Kdo jí šel za svědka, a proč trpí nevolností?

Video se připravuje ...

Nad tím, že by si po svatbě nechala své rodné příjmení, neuvažovala. „Říkala jsem si, že když už tedy chceme tvořit rodinu, proč bych měla lpět na tom, že bych si nechala své původní jméno. Ale je pravda, že na Brzobohatou si vůbec nedokážu zvyknout.“ Chvíli ale s Ondřejem přemýšleli, zda by nemělo ke změně příjmení dojít spíše v jeho případě. Tuto myšlenku ale s úsměvem přešli. „Váhali jsme do poslední chvíle, jestli nebudu Ondřej Písařovic,“ prohlásil vysmátý Brzobohatý v pořadu Inkognitu.



Přečtěte si
pravlast
13. 10. 2023 • 08:09

Brzobohatá asi zjistí že manžela nosí její šaty i boty na podpatku a spotřebovává její make-up a dost rychle zařadí zpátečku.Není moc zajímavé brát si každý večer do postele uměláka a čuchat jeho del*pr.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.