Drsná tchyně Gregorová? Názor na novou snachu mluví za vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drsná tchyně Gregorová? Názor na novou snachu mluví za vše

Máma Brzobohatého Hana Gregorová: První slova o jeho novomanželce Písařovicové!
Máma Brzobohatého Hana Gregorová: První slova o jeho novomanželce Písařovicové! (Prima, archiv)

Utajit veselku Ondřeje Gregora Brzobohatého (40) a Daniely Písařovicové (44) se zdařilo, o snímky a několik detailů ze svatebního dne nakonec hlavní aktéři veřejnost nepřipravili. Kromě přátel sdílela své vyznání novomanželům i Ondřejova maminka Hana Gregorová (71), která, jak je známo, předchozí partnerky svého syna příliš neuznávala…

Získat si přízeň Hany Gregorové v pozici partnerky jejího syna není snadné. Své o tom ví i Ondrova bývala žena Taťána Kuchařová (35), kterou slovenská herečka v lásce příliš neměla. Stejně tak se nijak lichotivě nevyjadřovala na účet první manželky Johany Indrákové (43). „Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc,“ řekla Gregorová.

Milionové nájmy na Pařížské pro ministerstvo! A Brzobohatého svatba

Video se připravuje ...

Laťka byla tedy v očích maminky Hanky nastavena poměrně nízko. Jak se ale zdá, Daniele Písařovicové se hradbu tchyniny skepse podařilo prorazit. Do třetice všeho dobrého! Hana Gregorová si novou snachu nemůže vynachválit, což dokazují i její slova. „Kamarádi říkají, že je to nádherná nevěsta, ale já dodávám, že je to nádherný člověk. A to je nejvíc. Tak moji drazí, ať jste šťastní, zamilovaní a ať vás láska a humor provází společným životem a nikdy vám nezmizí úsměv z tváře,“ cituje Gregorovou server eXtra.cz.

Do pořadu Inkognito zavítala Hana Gregorová. Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová museli hádat, o koho jde!

Video se připravuje ...

V blahopřání novomanželům neopomněla zmínit, že jde Ondra ve šlépějích svého tatínka Radka Brzobohatého (†79), jenž své trvalé štěstí nalezl též až na třetí pokus. A Hanka nyní pevně věří, že právě třetí žena Daniela Písařovicová bude tou osudovou. „Ondřeji, ty už máš dvě zahřívací kola za sebou (tvůj otec by byl šťastný, že jedeš podle jeho módu), takže teď ten hlavní závod manželského rallye dojeď do cíle. Máš vedle sebe úžasnou navigátorku,” dodala rozněžnělá Gregorová.



Přečtěte si
AHel
20. 10. 2023 • 16:39

Vidím, že ti pisálci níže mají špatný den a plivou­..šk­oda.­..př­eji vše dobré.

Valkyra Kika
22. 9. 2023 • 21:56

Podle toho kam se nyní vecpala a jeji vztah s Tiffany trval ještě když byl s Táňou...mezi kolotočáře, to na velkou inteligenci nevypadá?
Svědčí o tom i to, že se snažila několik let prorazit a zviditelnit se ve více směrech...miss, zpěvač­ka..at­d...pr­ostě paní ambiciózní 💪🥱

lekno
22. 9. 2023 • 09:35

Hana Gr. se rozhodla dělat mluvčího zesnulému p. Radkovi Br. ? Že tak přesně zná jeho současné pocity, jsem trošku překvapená.. Zřejmě ji o svém pocitovém stavu on informoval osobně ze záhrobí, už to tak vypadá.. Myslím, že tahle paní v reálu neví nic o tom, zda by pan Radek byl dnes šťastný, kdyby viděl - jak se chová syn Ondřej..

Libuse Lysova
21. 9. 2023 • 08:54

Nadherny clovek, ktery jinym prebiral manzele a teprve ve 44 mel svatbu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.