Zpěvačka Veronika Stýblová v nemocnici: Syn měl srostlé prstíky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Zpěvačka Veronika Stýblová v nemocnici: Syn měl srostlé prstíky

Malý syn Veroniky Stýblové podstoupil operaci, oddělení srostlých prstíků
Malý syn Veroniky Stýblové podstoupil operaci, oddělení srostlých prstíků (Instagram)

Syn zpěvačky dua Verona Veroniky Stýblové (29) se narodil se zvláštní – ale naštěstí život neohrožující vadou – srostlými prstíčky. Na operaci si musel dva roky počkat.

O tom, že se chystá se Sebastianem (2) na operaci, informovala půvabná finalistka první řady Česko Slovensko má talent a zároveň i finalistka třetí řady Česko Slovenské SuperStar již počátkem srpna. „Před chvílí ses narodil a za pár týdnů tě čeká plastika ručiček... Začínám být mírně ve stresu, ale ty jsi bojovník a věřím, že to spolu zmákneme,“ napsala na sociální síť Veronika, která si po svatbě vzala manželovo příjmení Slatinská.

Stýblová a spol.: Budoucí maminy z Divadla Broadway natočily klip Dny zázraků a přání

Video se připravuje ...

Teď je malý Sebastian po zákroku a spolu s maminkou Veronikou odpočívají v nemocnici. Důkazem je snímek malého bojovníka s obvázanýma ručičkama. „Všichni na oddělení dětské plastiky jsou naprosto úžasní. Jsem ráda, že se tu o všechny pacienty tak krásně starají,“ libovala si zpěvačka z muzikálů Ples upírů, Monte Cristo či Mýdlový princ.

Pomůže plastika

Srůst prstů neboli syndaktylie je dnes spíš estetický problém, který se relativně bez potíží umí vyřešit lékařský zákrok na plastické chirurgii.

Kráska ze skupiny Verona se ráda odhaluje! Podívejte se na její andělské rysy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.