Hanychová tvrdě proti Soukupovi: Vytasila starou lásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanychová tvrdě proti Soukupovi: Vytasila starou lásku

Jen krátce po prvním rande s Dopitou modelka otěhotněla.
Jen krátce po prvním rande s Dopitou modelka otěhotněla. (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Agáta Hanychová (38) a mediální magnát Jaromír Soukup (54) se rozešli pouhých 5 měsíců po narození jejích společné dcerky Rozárky. Zatímco Jaromír zahání svůj žal prací, Agáta má očividně jiné metody. Začala se totiž opět vídat s otcem svého prvorozeného syna Kryšpína (12), Mirkem Dopitou (41)!

Bývalý hráč amerického fotbalu také zažívá těžké chvilky. Po 5 letech se rozvádí se svou manželkou Terezou. Zdá se, že společná bolest expartnery opět spojila. Začali se víc vídat a Dopita dokonce v Agátině pražské vile v Suchdole přespává. „Mirek se nám chlubil, jak vyšoupnul Jaromíra – a že už u Agáty i spí!“ pronesl tajný zdroj pro Blesk.cz. „V jednom nočním klubu barvitě popisoval, že už se tam cítí jako doma,“ dodal zmíněný zdroj.

Agáta zpočátku všechno popřela, pak si to ale rozmyslela. „Je pravda, že se Mirek rozvádí, proto má u nás nějaké věci a čas tráví u nás,“ přiznala Blesku. „Asi třikrát tu spal v pokoji našeho syna,“ doplnila na závěr. Jak to mezi nimi ale skutečně je, to se asi dozvíme až časem.

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...

Teď budou jeden druhému oporou. Dopita se bude muset srovnat s rozvodem a Hanychovou možná čeká nelítostná bitva. Bude totiž s Jaromírem muset vyřešit výživné a alimenty na jejich společnou dceru. Pokud bude chtít Agáta dceru výhradně do své péče, podle Českého občanského zákoníku by mělo mít dítě minimálně shodnou životní úroveň, jako rodič, který platí výživné. A jelikož je Soukup miliardář, plácl by se přes kapsu. Pokud se ale dohodnou na střídavé péči, alimenty budou výrazně nižší. Otázkou ale je, zda by na to Hanychová přistoupila.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amba
19. 9. 2023 • 13:20

naprostý souhlas je superprmitivní ***

fany22
19. 9. 2023 • 11:37

Stejně by malou pořád hlídal někdo jiný. Agáta je tak rozlítaná, lačná všech zábav a soustředěná na sebe a ten vzhled, že to jinak ani nejde. A ať se stalo mezi nimi cokoli, Agáta opět ve své obvyklé roli. Opět provokuje. Ani špetka nadhledu nebo dobré vůle vzhledem k malému dítěti.
To její vyšperkované prohlášení o rozchodu byla otřesná faleš.

illenne
19. 9. 2023 • 07:35

Proč by nemohla být Rozárka ve střídavé péči. Agáta pana Soukupa vychvalovala, jaký je úžasný otec, tak proč ne. Rozhodně u něho nebude bez jeho řádné péče. Ať si malou aspoň užije, když to s maminkou nevyšlo. To mně vůbec nepřekvapilo.

hejhej
18. 9. 2023 • 20:28

Hanychová je primitivní štět.....

Jana Mala
18. 9. 2023 • 16:26

Co nám pořad cpete skandální Agátu Hanychovou ? S hlavou stále na stranu. 3 děti a 3 otcové. Vláčela Rozárku po Instagramu.. Otec Soukup řekl, že si to nepřeje, ale poté Rozárka zase verejné vláčená ve 4 mésících. Hlavné že bude od Soukupa žádat alimenty. Když oznámila konec se Soukupem tak ten se to dozvéděl nikoliv od ní ! Mění muže jako ponožky.
Lehká žena. Přestaňte nám ji cpát !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.