Překvapení na oslavě dcery Žilkové: Dorazil Agátin expartner! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Překvapení na oslavě dcery Žilkové: Dorazil Agátin expartner!

Kordula Stropnická slavila 18
Kordula Stropnická slavila 18 (instagram.com)

V den, kdy dcera Veroniky Žilkové (61) a Martina Stropnického (64) vstoupila do světa dospělých, pro ni uspořádala její sestra Agáta Hanychová (38) velkolepou narozeninovou oslavu. Kordulin táta nedorazil, zato tam byl Agátin expartner!

Mezi prvními gratulanty nesměla chybět maminka Veronika, překvapivě na společné fotce ale nebyl její současný partner Josef Holomáč (63). Zato tam byl bývalý hráč amerického fotbalu Mirek Dopita (39), s nímž má Agáta syna Kryšpína (12), „Je pravda, že se Mirek rozvádí, proto má u nás nějaké věci a čas tráví u nás,“ přiznala před nedávnem Hanychová. „Asi třikrát tu spal v pokoji našeho syna,“ dodala Agáta s tím, že s Kryšpínovým otcem zůstali po rozchodu přáteli a nic na tom nehodlá měnit.

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem

Video se připravuje ...

Zahradní párty

Své osmnáctiny slavila Kordula Stropnická od rána. Nejdříve v salonu, kde jí prodloužili vlasy za 84 tisíc korun, a pak rovnou následoval první narozeninový mejdan. Ten si vzala na starost Agáta, která na zahradě svého domu v pražském Suchdole dokonce nechala nainstalovat i květinovou stěnu, vyzdobenou desítkami balonků. Zahradu rozsvítil nápis Happy Birthday a světelná číslovka 18.

Dort a korunka

Stůl se prohýbal pod nápoji a obloženými mísami, nechyběl samozřejmě ani narozeninový dort. Hvězda večera Kordula si na hlavu nasadila korunku a velkou radost jí udělal obrovský pugét růží. „Všem moc děkuji za přání,“ vzkázala čerstvá osmnáctka.

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...

Přítomní i nepřítomní

Kromě Holomáče nedorazil na oslavu ani Kordulin otec Martin Stropnický. Chyběla také malá Mia (6), kterou má Agáta s hercem Jakubem Prachařem (40) a v době oslavy byla pravděpodobně právě u něj. S Jaromírem Soukupem (54) má pak Hanychová ještě pětiměsíční dcerku Rozárku. Přestože si její tatínek nepřeje, aby ji máma Agáta veřejně ukazovala, na společné fotce byla. Oslavy se zúčastnili i nevlastní bratři Cyril (33) a Vincent Navrátil (26), který poprvé odtajnil novou přítelkyni. A dorazil i Kordulin přítel Damián (19).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.