Jen pár dní po rozchodu s Agátou: Soukup hlásí návrat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jen pár dní po rozchodu s Agátou: Soukup hlásí návrat

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (profimedia.cz)

Situace okolo rozchodu Jaromíra Soukupa (54) s Agátou Hanychovou (38) se začala nečekaně přiostřovat. Vypadá to, že bývalí partneři nedokážou komunikovat v klidu. Jak už Aha! informovalo, Agáta dokonce Jaromírovi veřejně adresovala jasný vzkaz skrze píseň F*ck you od Lily Allen a krátce na to potvrdila, že u ní přespává otec Kryšpína Mirek Dopita, z čehož plynou spekulace, zda se tito dva k sobě náhodou nevracejí. I Jaromír se rozhodl osvěžit staré kontakty - nikoli však s Terezou Mátlovou (47).

S Mátlovou byl Soukup v poslední době spojován, dokonce byl nařčen z nevěry, ke které mělo dojít během vztahu s Agátou, To však majitel TV Barrandov tvrdě popřel. „Minulý týden se rozběhla zpráva, že jsem byl prý Agátě nevěrný s Terezou Mátlovou, se kterou jsem měl dříve vztah. Neviděl jsem ji rok a půl. Nevím, co to má znamenat. Někdo si to vymyslel, aby mi ublížil a samozřejmě také Agátě. To mě štve,“ řekl v jednom ze svých pořadů. 

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

Comeback by se měl ale i přesto týkat jeho velké lásky, kterou byl v minulosti box. V kůži profi boxera má Soukup za sebou už 26 klání, pouze jedno bylo uknčeno jeho prohrou. Navíc zde visí nabídka od Clash of the Stars a podle všeho se Jaromír nevyjádřil odmítavě. 

„S Mirkem Soukupem jsme v kontaktu a řešíme více variant spolupráce, nejenom v rámci Clash of the Stars. Pan Soukup nám několikrát sdělil, že by si alespoň ještě jednou rád s někým zazápasil. Neřešili jsme ale nic konkrétního, zatím,“ potvrdil Expresu matchmaker Jakub Jíra (26). Že Soukup přemýšlí o tom, že by se vrátil do ringu, navíc potvrdil i další zdroj. „Soukup s Clashem řeší zápas s Alešem Bejrem, je to na dobré cestě. Mohl by se uskutečnit ještě letos, nejpozději příští rok,“ cituje informátora Blesk. 

Šokující návrh na regulovaný trh s kokainem? Pavel v OSN a boj Hanychové se Soukupem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.