HANYCHOVÁ ÚPLNĚ NA DNĚ ZE SOUKUPA: Slzy a vyčerpání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

HANYCHOVÁ ÚPLNĚ NA DNĚ ZE SOUKUPA: Slzy a vyčerpání!

Agáta to schytává na všech frontách
Agáta to schytává na všech frontách (Foto Profimedia.cz, ara)

Po rozchodu s Jaromírem Soukupem (54)  Agáta nasadila ještě větší pracovní tempo. Z jejího Instagramu to sice vypadá, že práci i péči o tři děti zvládá s lehkostí, v jednom z posledních vysílání ale přiznala, že jí docházejí síly...

„Jsem strašně utahaná, holky. Chce se mi úplně brečet,“ svěřila se Agáta „holčičkám“, jak nazývá svoje sledující. Aby ne. Péče o pětiměsíční miminko, malou školačku Miu a Kryšpína, který je na druhém stupni základky, jí dává zabrat. 

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Příliš klidu ale nenachází ani na sociálních sítích. Po dalším nevydařeném vztahu se stále častěji stává terčem nevybíravých narážek. „To je truchlení teda. Tato žena miluje jen sebe a neustálou pozornost. Chudáci děti,“ uštědřila jí políček jedna ze sledujících. „Agáto, chlap není o dokonalosti, tvoje máma chtěla vše zvládat sama, ale obrátilo se to proti ní. Ty děláš to stejné, nedáš muži šanci vychovat jeho dítě,“ pustila se do ní další. „Být spolu, udělat si dítě a pak říct, že se k sobě nehodíte? Jste oba dva hloupí. Máte k tomu něco, vy dvě ostudy? Chudáci děti,“ zásobuje ji hejty na sítích další fanoušek. 

Do bolavé rány neváhá rýpat ani její letitá sokyně Simona Krainová, případně její manžel Karel Vágner„Je největší sběratelkou milenců a tatínků svých dětí, a k tomu jí gratulujeme,“ vyjádřil se o ní například. „Já si myslím, že by konečně měla dostat facku, aby se probrala a začala se věnovat dětem," doplnila svého muže Krainová skrze eXtra.cz. 

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.