Hanychová v péči lékařů: Špatných zpráv je ale víc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanychová v péči lékařů: Špatných zpráv je ale víc

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Instagram)

„Je to náročné, netušila jsem, že to bude taková změna, z dvou dětí na tři. Je to tak náročné, že se mi to podepsalo na zdraví," přiznala Agáta Hanychová (38), která kvůli tzdravotním trablům musela vyhledat pomoc odborníků.

„Na těle mám vyrážku, se kterou jsem byla na kožním, a prý jde o únavový syndrom. Už nemám ani mléko. Já, paní kojná, která vždy chtěla kojit. Kryšpína jsem kojila devět měsíců, Miu jsem moc dlouho nekojila, byly to asi čtyři měsíce. A u Rózy nám to došlo," odtajnila Agáta Hanychová ve svém pořadu na Instagramu.

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

„Což je pro každou matku stresující, každá matka je z toho vyřízená, takže i já. Snažila jsem se kojit všude. Nevím, jestli je to věkem, nebo třemi dětmi a tím, že je toho na mě fakt hodně. Vím, že spousta matek má tři děti, ale já do toho ještě pracuji. A tak jsem o to mléko přišla. Mrzí mě to, bolí, asi to už bylo naposledy. Kojila jsem dva měsíce," postěžovala si dcera Veroniky Žilkové (61).

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.