Děsivá proměna Veroniky Žilkové (61): Zestárla o 90 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Děsivá proměna Veroniky Žilkové (61): Zestárla o 90 let!

Veronika Žilková s cenou.
Veronika Žilková s cenou.  (Blesk:Martin Hykl)

Bohatá herecká kariéra Veroniky Žilkové (61) se rozroste o další roli, přímo pohádkovou. Zrovna jednu natáčí, její postava je 150letá kartářky. Fanoušci jí už teď píšou, jestli by jim nevyložila karty.

Herečka se na svém instagramovém účtu podělila s fanoušky i o střípky z natáčení. „Nalíčená do filmu na kartářku (150 let), chcete se mnou cvičit? Já bych se sama sebe trochu bála,“ uvedla herečka v příspěvku, kde zároveň připomněla, že vysílá i lekce se cvičením. Vysloužila si okamžité reakce sledujících. Nová role jeočividně nadchla. „Verunko, ty zahraješ všechno skvěle!“ chválila ji fanynka a nebyla zdaleka jediná.

Natáčky, cigárko ve vyřezávané špičce. Prostě kartářka.

 

Po útoku na Kachovku tisíce zatopených domů, lidé čekají na pomoc. A nečekaná operace papeže

Video se připravuje ...

 

Nová kariéra?

Našli se totiž i tací, kteří by si od ní nechali z fleku vyložit karty. „Jste jediná kartářka, ke které bych šla,“ uvedla další z fanynek. „Jste stvořena pro výklad karet, vy máte tu schopnost a jste napojená na vesmír a tím vším, čím jste si prošla, se váš cit pro duchovno ještě zesílil,“ rozjel se další z fanoušků. Vydá se exmanželka velvyslance Martina Stropnického (66) na novou kariérní dráhu? Zájemci o věštění by se našli﷯..

Obsadila i kocoura

Nová čarodějnická pohádka ponese název Lucie a Mikuláš z kouzelné čtvrti. Půjde o podívanou, kterou si užije celá rodina. A mimochodem, Veronika má v ansámblu spřízněnou duši. „Náš kocour dostal taky roli,“ pochlubila se. „Sice hraje, ale ta mašle mu vadí!😳Je kluk a nechce červenou,“ napsala ke snímku s černým mourkem s tím, že by pohádku mohli přejmenovat: „O kocourovi, který nechtěl nosit mašli...“

Navrátil má nový byznys s mámou Žilkovou: A co říkají na rozchod Agáty?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.