Žilková za pořádnou trubku: Kvůli Vincentovi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Žilková za pořádnou trubku: Kvůli Vincentovi...

Český lev 2023 - Veronika Žilková a Vincent Navrátil
Český lev 2023 - Veronika Žilková a Vincent Navrátil (CNC_David Kundrát, Marek Pátek)

Herečka Veronika Žilková (61) má za sebou vskutku parádní cestu do Bratislavy, kam cestovala i se synem Vincentem na natáčení. Co k tomu říct - nevěděla, s čím si dřív pohrát...

Vincent má sice neskutečný tvůrčí talent, co se praktičnosti týče, nepatří zrovna mezi premianty. Omylem totiž koupil lístky do dětské sekce.

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon!

Video se připravuje ...

„Jedeme s Vincentem vlakem natáčet do Bratislavy a Vincent omylem koupil místenky do kupé pro matky s dětmi. Průvodce řekl, že je to v pořádku, jsme matka a dítě,“ sdílela herečka humorný zážitek na Instagramu v mezičase, když si zrovna  nečetla poutavý příběh o slonovi Elfíkovi, případně si nekrátila čas hraním deskových her. 

Ani jednomu však dětské prostředí plné obrázků příliš nevadilo, omyl v objednávce  vzali s humorem jim vlastním. Ten se ostatně v rodině dědí. „My obecně nemáme nastavené hranice, kam až s vtipem můžeme jít. Nám se dějí často dost tragické věci, i mámě, já jsem v osmnácti přišel o otce, máma přišla o dítě, málem o dvě, takže jsme se naučili bránit humorem,“ potvrdil Vincent už před časem pro eXtra.cz. 

Pavlásek napsal protiválečnou komedii Já, diktátor: Žilková je potlačovaná sexuální touha!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.