Agáta po hádce se Soukupem: ODDĚLENÉ BYDLENÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Agáta po hádce se Soukupem: ODDĚLENÉ BYDLENÍ

Agáta Hanychová na letišti
Agáta Hanychová na letišti (Instagram)

Co se děje mezi Agátou a Jaromírem? Že by měli čtyři měsíce po narození dcery první pořádnou krizi? Soukup (54) měl údajně opustit Marbellu dříve než Agáta (38), a to proti původnímu plánu, Hanychová přicestovala se dvěma dětmi nočním letem sama a co víc? Na letišti ji namísto partnera vyzvedávala máma, Veronika Žilková (61).

„Agáta s Jaromírem se ve Španělsku strašně pohádali. Proběhla tam šílená scéna, kdy se Soukup sebral a vrátil se do Česka o několik dní dřív,“ citoval nedávno tajný zdroj deník eXtra.cz. A na usmíření to tak úplně nevypadá. Soukup si holky nevyzvedl ani po jejich příletu. 

Podle zjištění výše zmíněného webu si pár od sebe dává pauzu. „Jaromír je u sebe a já jsem tady. My si od sebe potřebujeme odpočinout. Myslím, že jsme spolu byli teď až až. Ale single nejsem,” potvrdila Agáta.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Aby toho nebylo málo, na Agátu čekal jeden karambol za druhým i doma. U bazénu se zatopil motor, přestala se otevírat příjezdová brána a do toho měla ještě píchnuté kolo, jak se posléze pochlubila na Instagramu. 

Fanynky ji okamžitě začaly utěšovat. „Agáto, ty jsi mega neuvěřitelná. Kde bereš tu energii? Taky mám tři děti a psa. Bych padla na hubu hned po tom letu. Jak to děláš, že máš tolik energie? Hlavně té mentální,“ psala jí například jedna z nich. Evidentně Aguš ale nezachytila v dobrém rozpoložení. Zmohla se jen na: „Jsem úplně v pr*eli, kdyby tě to zajímalo. Za poslední čtyři dny jsem spala tak sedm hodin dohromady.“

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.