Odvrácená tvář života se Soukupem! Zoufalé volání Agáty o pomoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Odvrácená tvář života se Soukupem! Zoufalé volání Agáty o pomoc

Agáta a Jaromír se radují z malé holčičky.
Agáta a Jaromír se radují z malé holčičky. (archiv Blesku)

Mohlo by se zdát, že modelce a influencerce Agátě Hanychové (38) nic nechybí. Však se její rodina rozrostla o dceru Rozárku a je stále spokojená ve vztahu s realitním magnátem Jaromírem Soukupem (54), s nímž tráví většinu prázdnin ve španělské Marbelle. Jenže právě tento pobyt se zdá býti kamenem úrazu…

Není ničím novým, že se modelka ráda obklopuje lidmi a samotu příliš nevyhledává. Ačkoli má však početnou rodinu, a to jak díky mamince Veronice Žilkové (61), tak i díky sobě, přesto zažívá ve španělském městě, jenž je synonymem pro luxus, prachobyčejnou nudu a osamělost. Své dvě starší děti, Kryšpína a Miu, odevzdala tatínkům Miroslavovi Dopitovi (39) a Jakubovi Prachařovi (39), a ve vile svého současného partnera tak nyní tráví většinu času sama s malou Rozárkou.

Čas si krátí alespoň na Instagramu, kde zabíjí nudu se svými sledujícími. A protože je Jaromír i mimo republiku pracovně vytížený a rodině se nyní věnuje méně než jindy, Hanychová je otevřená novým setkáním. „Někdo s miminem v okolí Marbelly? Na procházku s kočárem?“ vybízela ke srazu se zoufalým podtónem influencerka. Jak se zdá, přestože je luxus příjemnou přidanou hodnotou, samota si nevybírá a umí postihnout kohokoli bez rozdílů.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
21. 8. 2023 • 17:33

nevím proč má paní Hanychová stále se ukazovat v lascivních polohách skoro nahá či vyzývavá, je matkou tří dětí, dvou děvčat...je to za hranou. Všichní víme, že postava je pro ní důležitá, to je dobře, ale ať se ukazuje doma a nikoliv s cílem obdivu od lidí od 10 do 100 let...není to už tak trochu trapné. nezávidím, také jsem hratelná, nemohu pochopit to ukazování se druhým ( možná i uchýlákům) nerozumím tomu.

Evžena Mlčochová
11. 8. 2023 • 22:08

Ona si nestěžuje, ona to konstatuje.

Veronika Buchlová
9. 8. 2023 • 17:26

Květoslava Velanova,ona si někde stěžuje že jsou děti u otců?Co to melete za nesmysly.

Květoslava Velanova
9. 8. 2023 • 16:30

Proč si Agáta stěžuje, že děti jsou u svých otců. Copak oni na pobyt s nimi nemají nárok ? Jen matka?

Uživatel_5457057
9. 8. 2023 • 12:23

Aháci už zase perlí, takový zavádějící titulek, to je fakt k smíchu. Hanychová si naopak léto užívá, děti se zase vrátí, mají prostě střídavku a Soukup stále létá tam a zpátky, prostě pohoda. Takže pobyt není kamenem úrazu ... jste fakt idioti, už nemáte co psát, tak si vymýšlíte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.