Udání Jaromíra Soukupa! Policie: Je to protizákonné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Udání Jaromíra Soukupa! Policie: Je to protizákonné

Šéf Barrandova a moderátor Jaromír Soukup.
Šéf Barrandova a moderátor Jaromír Soukup. (Reprofoto TV Barrandov)

Šest po zuby ozbrojených policistů zastavilo auto Jaromíra Soukupa (54). Někdo totiž partnera Agáty Hanychové (38) anonymně udal za držení drog a jízdu pod vlivem! Podezření se nepotvrdilo, ale šéf TV Barrandov má jasno – někdo mě chce zničit!

V úterý večer se vracel z práce. „Asi pět set metrů před mým bydlištěm na mě houkne policejní auto, ať zastavím,“ popisuje Soukup situaci, která se zprvu jevila jako rutinní prohlídka. „V ten okamžik byla na místě připravena zásahová jednotka. Z dodávky vyskákali čtyři plně ozbrojení policisté,“ šokuje moderátor.

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

Policisté ho následně vyzvali k tomu, aby odstoupil od auta a legitimoval se. Podstoupil také test na drogy a alkohol! Oba byly negativní. „Žádný alkohol jsem nepil a drogy zásadně odmítám!“ rozčiluje se ředitel televize.

Chtěli ho umlčet?

Brzy se dozvěděl, co stálo za tímto dramatickým zásahem. „Řekli mi, že přišlo anonymní udání na linku 158, že jsem pod vlivem drog a asi je převážím. A to je ten důvod, proč zasahovalo šest policistů v devět hodin večer,“ kroutí Soukup hlavou. „Je neuvěřitelný, že na mě vystartuje zásahová jednotka na základě anonymního udání! Ono to bylo tak, že na tý policii to někdo domluvil, mě chtěli zdiskreditovat, případně zavřít za to, co říkám. A ti kluci, co tam zasahovali, o tom neměli ponětí,“ hřímal šéf Barrandova, který za celou akcí vidí spiknutí vůči své osobě.

Nenechá to jen tak

„Co všechno se v tomhle státě může stát, to je neuvěřitelný!“ zuří Jaromír. Je připraven jednat. „Věřte, že my po tom jdeme. Budeme podávat trestní oznámení. Máme svoje možnosti, protože stát evidentně žádnou ochranu není schopen poskytnout,“ uzavírá Soukup.

Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to

Video se připravuje ...

Policie: Je to protizákonné

Deník Aha! pochopitelně kontaktoval Policii ČR kvůli vyjádření k úternímu zásahu. „Omlouvám se, ale ke konkrétním osobám nemůžeme poskytovat bližší informace, to je protizákonné,“ sdělil Aha! policejní mluvčí Jan Rybanský.



Přečtěte si
Marta Kubíková
1. 9. 2023 • 17:00

Protože u Žilkové, jako tradičně není diskuze, tak tedy to napíši zde.
Jděte už s tou nánou do zádele, koho ta baba zajímá?
A celkově, celá ta jejich rodina, ona, Agáta a Soukup jsou denně
v tisku. Sakra, to není fakt o čem psát?

AHel
1. 9. 2023 • 11:15

Kdyby byl frajer a nikoliv psychopat, tak se tomu zasměje, nepil, nedrogoval a jede se dál. Jde o tak závažné anonymní sdělení, že to policie musí prověřit, a já jsem ráda, že to prověřuje, jezdí tolik lidí pod vlivem a obvykle to končí smrtí toho druhého ve vodu, který nabourá. Když někdo anonymně zavolá na linku, že je ve škole bomba, tak je také poplach, lidí musí ihned pryč a policie prohlíží budovu. To je pane ješitný a stihomane NORMÁLNÍ.!!!!! Myslela jsem si, že je větší frajer....ubohý!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.