Konec TV Barrandov po rozchodu s Agátou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec TV Barrandov po rozchodu s Agátou?

Podnikatel Soukup nemá zrovna šťastné období
Podnikatel Soukup nemá zrovna šťastné období (CNC_Martin Hykl)

Mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi (54) se zhroutil nejen vztah s influencerkou Agátou Hanychovou (38), ale hroutí se mu i jeho milovaná TV Barrandov. Nesplacené dluhy stále rostou a Soukupovi hrozí, že TV Barrandov jednoduše zmizí.

Jaromír se tváří, jako kdyby měl celou situace pevně pod kontrolou. Zdání však klame. Jak zjistil web eXtra.cz, letos na jaře dlužil Soukup věřitelům celkem 153 milionů korun. Konkrétně 40 milionů korun si nárokuje Česká radiokomunikace a na astronomických 113 milionů čeká Czech Digital Group. Zmíněné společnosti šíří signál, a pokud jim se Soukupem dojde trpělivost, mohli by jeho televizi jednoduše přestat vysílat.

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

„Kvůli dlužné částce vůči velké komunikační skupině je ve hře i prodej majetku,“ podotkl web Borovan.cz.  Jak se k této situaci miliardář postaví, je čistě na něm, ale asi by si měl pospíšit. Přeci jen je ve hře celé jeho tvrdě vybudované impérium.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jiri martincik
12. 9. 2023 • 10:43

Soukup musel mít zatmění mozku, když netušil co je líná zlatokopka Hanychová zač!!!

mazd
9. 9. 2023 • 14:48

S odchodem Cibulky skončilo to lepší. Ted je to jen výprodej partiového zboží.

9876543
6. 9. 2023 • 13:16

Nějaký film?Filmů máte na všech tv kanálech až moc..Lidé chtějí jiné projekty, ze životů, pravdivé,,ale to by musel Soukup vytáhnout nějakou tu kačku, a za pravdivé příběhy,/dají se ověřit/ s pozváním hlavních protagonistů něco zaplatit..
Mně zas filmy hrané komedianty vadí a hodně...aby mi nějaký šašek /za pěknou gáži/ přenášel nějaké vymyšlené scénáře ? napsané scénáristy.To už je dávno přežité..Realita je to co táhne..

9876543
6. 9. 2023 • 13:08

Na Barrandov se už nedá koukat...věčně soudkyně Barbara nebo soudce Alexan­dr..ne­bezpeč­né vztahy../tak na ty sem se kdysi dívala..Soukup nedávno prohlásil že nebezpečné vztahy končí..A ŘEKL:CO TO DALO PRÁCE, NEŽ JSME VYMYSLELI VŠECHNY TY ZÁPLETKY ??Já měla za to, že ty " scénáře "píší životy lidí.....Musil kdysi říkal,. že to píší lidé, a že většinou přijde do studia, jen ten co příběh napsal..Když vidím, jak všichni co se účastní těch rádoby pořadů o lidech..hrají ve všech pořadech.To není ze života ale Soukupův scénář..proto mu mizí sledovanost.Zrovna tak před časem se choval jako že stojí za lidmi....dnes se netají , že stojí za pětikolkou, která je zcela protilidová. Dědek včera vypadal..nateklý frkola, jako když probrečí celé noci.
Člověk v životě nemůže mít všechno.Soukup si může pomoci, z dluhů ven, má majetky, dům .ve Španělsku, byt v New Yorku...a má toho jistě víc, může prodat, splatit dluhy, změnit Tv repertoár.
Proč se stále opakuje poklad z půdy? Co takhle nové díly ?To je jistě koukatelný pořad, a mnoho lidí by i využilo nabídky k prodeji starožitností..Ale je to jeho život, blbej snad není...on si jistě poradí.

jity
5. 9. 2023 • 19:30

Nebývaly špatné pořady s Alešem Cibulkou, To je náš hit i dokonce Silvestry a nyní nic. Zkrátka to neni snadné zvládat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.