Misska Nováčková 6 let s fotbalistou, ale... Prsten v nedohlednu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Misska Nováčková 6 let s fotbalistou, ale... Prsten v nedohlednu

Jitka Nováčková s Timem Sparvem
Jitka Nováčková s Timem Sparvem (Instagram)

Všechno se jí vleče! Po narození dcery Leah (2,5) se Miss 2011 Jitka Nováčková (31) stáhla do ústraní. S partnerem, finským fotbalistou Timem Sparvem (36), se přestěhovali do Česka, ale rekonstrukce bytu se táhne už rok.

Za prodlevy a prostoje ale může sama modelka. „S bytem se to táhne kvůli mě, protože chci mít vše precizní a ekologické,“ přiznává Jitka. „Rozhodně se letos stěhovat nebudeme,“ dodává s tím, že fialovou koupelnu, která v bytě původně byla, udala do depozitáře do Národního technického muzea. A zatím v nedohlednu je i svatba. „Jsme spolu šest let, ale svatba nebude. Tim by už možná chtěl, ale zatím na ruce žádný prstýnek nemám,“ konstatuje kráska.

Nejznámější výherkyně České Miss

Video se připravuje ...

„Přes den lítám okolo dcerky a bytu v teplácích, takže jsem zmuchlaná a upatlaná.“ Tim Sparv má ale prý naštěstí svatou trpělivost. „On je prostě úžasný, a navíc si rychle zvykl na život v Česku. On se ale dokáže přizpůsobit v každé zemi,“ prozrazuje Nováčková. Ta se naposledy na přehlídkovém mole objevila na fashion weeku v roce 2020, kdy tajila, že je v pátém měsíci. „Netušil to ani návrhář Jiří Kalfař, pro kterého jsem předváděla. Tvrdila jsem mu tehdy, že jsem přibrala, a modlila se, aby to neprasklo,“ řekla Aha! Jitka, která si nenechala ujít letošní týden módy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.