Hnus fialový? Nováčková šokuje svou domácností! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hnus fialový? Nováčková šokuje svou domácností!

Jitka Nováčková a její fialovoučká koupelna
Jitka Nováčková a její fialovoučká koupelna (Archiv)

Návraty k historickým skvostům českých architektů a stavitelů jsou mezi lidmi stále populárnější. Nový život do starých nemovitostí vdechují například herečka Veronika Arichteva (36) či modelka a influencerka Jitka Nováčková (30). Ta se nedávno pochlubila netradiční koupelnou, která její příznivce rozdělila na dva tábory.

Po několikaletém stěhování z místa na místo kvůli manželově fotbalové kariéře se rodina Jitky Nováčkové konečně nadobro usadí. Ke klidnějšímu životu zvolili prvorepublikový byt v Praze, který si Jitka s partnerem Timem Sparvem (35) pořídili v minulém roce. Zatímco modelka nové rodinné sídlo miluje se vším všudy, fotbalista původem z Finska je více skeptický.

Důvodem je neobvyklá barva koupelny, díky níž místnost vypadá, jako by ji dávaly dohromady panenky Barbie. Modelka je ale toho názoru, že je místnost i s vybavením historickým skvostem. „Reakce na naši koupelnu jsou různý. Buď ji někdo miluje, jako já, nebo ji někdo úplně nenávidí. A to je Tim,“ přiznala Nováčková na svém youtubovém kanále.

Nakonec pár musel přistoupit ke kompromisu, aby se oběma v novém bytě spolu s dcerkou Leah (2) žilo co nejlépe. „Tim fialovou nevydýchal... ačkoliv jsem se snažila argumentovat několik měsíců,“ cituje modelku deník Blesk. Z rozdílného názoru si ale vrásky nedělá. „Chce mít po 17 letech vlastní 'doma', kde se cítí dobře. Což naprosto chápu,“ konstatovala.

Nejznámější výherkyně České Miss

Video se připravuje ...

Jak to ale udělat, aby byl koupelně ponechán dobový vzhled, byť místnost musí projít několika změnami? „V určitým smyslu by ta koupelna měla zůstat žít, to by byla ohromná škoda. I když to není vidět, už má leccos za sebou a potřebuje zrestaurovat. Ale je to neuvěřitelný kus historie,“ dodala s úžasem v hlase Jitka Nováčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.