Vztah Arichtevy nad propastí! HÁDKY A TŘENICE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vztah Arichtevy nad propastí! HÁDKY A TŘENICE

Veronika Arichteva s manželem Biserem
Veronika Arichteva s manželem Biserem (Foto scom)

Hlavním projektem herečky Veroniky Arichtevy (37) a jejího manžela Bisera Arichteva (46) je aktuálně renovace jejich společného domu. Do toho musí oba dva pracovat a starat se o syna Luku (2). Na nějaké společné chvilky ve dvou tak nezbývá čas.

Stres, povinnosti a každodenní shon. Člověk je po celém dnu rád, že si může odpočinout a na nějaké romantické vycházky zkrátka není nálada. Veronika ale přiznala, že se s manželem snaží zajít na večeři alespoň jednou do měsíce. „Když jsme neměli Luku, bylo těch příležitostí být spolu daleko víc. Bývala to práce a my a teď je to práce, dítě a my. A na to ‚my’ už nezbývá tolik času. Ale jsme si vědomi, že už jsme spolu deset let a bylo by fajn věnovat se i sami sobě," svěřila se Arichteva pro Super.cz.

7 pádů DNES: Biser a Veronika Arichtevovi popsali, jak složitě se dávali dohromady

Video se připravuje ...

Manželé pomalu, ale jistě, dokončují rekonstrukci staršího domu, který před pár lety koupili. V srpnu už se plánují nastěhovat. „Máme z toho velkou radost, i když se doma často hádáme kvůli kravinám, není kapacita to pojmout, protože na některé věci máme každý jiný názor," pronesla herečka. „Když něco budujete společně, vždycky jsou kolem toho třenice, diskuze a oběti, je to něco za něco," dodal Biser.

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.