Arichteva pronesla přání: Rezolutní NE manžela Bisera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Arichteva pronesla přání: Rezolutní NE manžela Bisera

Veronika s Biserem jsou šťastným manželským párem.
Veronika s Biserem jsou šťastným manželským párem. (Reprofoto První republika, P. Novotný, D. Zahálka, archiv)

Když se partneři setkávají nejen v domácím prostředí, ale i v tom pracovním, ne vždy to dělá dobrotu. Manželé Veronika (36) a Biser Arichtevovi (46) jsou ale, zdá se, zářnou výjimkou. Padla dokonce slova o tom, že se k rodičům z filmové branže jednoho dne přidá i dvouletý syn Luka!

Svého času se vídali nejen doma, ale i na place. O práci se ale vesele baví i ve chvíli, kdy překročí práh svého příbytku. Když zrovna netočí spolu, mnohdy se míjejí. A protože jak režiséra Bisera Arichteva, tak i jeho manželku, herečku a influencerku Veroniku Arichtevu práce nejen živí, ale i naplňuje, konverzace o práci jsou u nich na denním pořádku.

Biser a Veronika Arichtevovi popsali, jak složitě se dávali dohromady

Video se připravuje ...

„Práci řešíme dost často doma. Veronika pracuje v médiích, je herečka, dělá si své vlastní projekty. Vlastně nejde to se doma nebavit o práci. Jsme v tom oba, Veronika má svou práci ráda a já mám svou práci taky rád, takže přirozeně to spolu rádi sdílíme hodně. Je to spíše ku prospěchu věci. Myslím, že každý chce přijít domů a chce si mít o čem popovídat s partnerem,“ svěřil se režisér, který má na svém kontě seriálové trháky jako Vyprávěj, První republika či Bílá labuť, webu Expres.cz.

Ani se synem Lukou Veronika pracovně nepolevila. Díky úspěšnému instagramovému profilu dostává jednu zajímavou nabídku za druhou. Koncem minulého roku zazářila v seriálu O mě se neboj, jenž vznikal pod taktovou manžela Bisera, a opět se tak po delší době ocitla v hlavní roli, která jí velmi sedla. Že se umělecké geny dědí, oba rodiče tuší. Na budoucí kariéru Luky ale mají zatím rozdílný názor. „Myslím si, že si Luka jen tak nezahraje. On je tedy super herec, dělá takové super věci, že Veronika říká, že on asi bude herec. Ne, to snad ne,“ doufá s úsměvem Biser Arichtev.

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.