Arichteva šla s kůží na trh: Reakce lidí šokují | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Arichteva šla s kůží na trh: Reakce lidí šokují

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (instagram.com)

Na svém instagramovém profilu si herečka Veronika Arichteva (36) zakládá a s každým snímkem si dává práci, esteticky ho ladí i prohání různě barevnými filtry. Úpravy vlastního těla či nedokonalostí na obličeji, ji ale nechávají chladnou. Herečka s autenticitou nemá problém a lidé jí za to tleskají.  

Jako herečka slaví úspěch díky seriálu O mě se neboj, jako influencerka s malým synem zase slaví úspěch na sociálních sítích. Její humor je blízký spoustě lidem a její pohled na své vlastní tělo zase obdivují maminky „spolubojovnice“. Veronika Arichteva si po několika pracovních povinnostech dopřála v půlce února zaslouženou dovolenou, třebaže na ni odcestovala i se synem Lukou, který jí tolik odpočinku možná nedopřává. Čas strávený s rodinou je ale pro herečku nejdůležitější a je znát, že herečka a hvězda 3v1 neplýtvá ani vteřinu a volno mimo republiku si užívá. Svou pozitivní náladu předává i svým sledujícím.

Že Veronika prožívá nejlepší léta svého života, dokazuje i fakt, že nemá potřebu ukazovat věci tak, jak zkrátka jsou. Nedávno se herečka pochlubila černobílým snímkem, na němž pózuje na pláži v plavkách a černém topu a odhaluje bříško, které se po těhotenství pochopitelně změnilo. „S břichem na trh. Na instáč. Na dovolenou. Je se mnou už dva a půl roku všude. Umim ho i schovat. Ale proč viď,“ napsala k fotce Arichteva. Její zdravý přístup k tělu mnohé povzbudil a fanoušci se to herečce rozhodli vrátit kladnými reakcemi.

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas!

Video se připravuje ...

„Pro mě je to vaše postava. Protože je skutečná. Žádný filtry. Žádný hladovění. Žádná hladovka tři dny před focením se v prádle. Vzory jako Vy potřebujeme, abychom si znovu vzpomněli, co je skutečnost,“ reagovala na snímek jedna ze sledujících. Pozitivně komentovaly snímek i některé kolegyně z branže. „Seš ženská, seš krásná, seš milovaná. Není potřeba se nijak obhajovat. Těla jsou různá a to tvoje je boží,“ pochválila Veroniku herečka a zpěvačka Eva Burešová (29), která se snaží dělat podobnou osvětu i na svém instagramu. Negativní komentáře pod tímto snímkem neměly šanci, je to tedy zřejmě znamení, že kritika různých typů postav by již mohla pomalu, ale jistě opouštět scénu!

Otevření Domu Ronalda McDonalda: Jaká je Veronika Arichteva maminka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
26. 2. 2023 • 20:36

bohužel i jí po porodu změkl mozek....obah článku pro psychiatra...nemohu si pomoci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.