Rolins, Arichteva, Ztracený a Jandová: Úprk z české kotliny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Rolins, Arichteva, Ztracený a Jandová: Úprk z české kotliny

Nejpopulárnější český zpěvák Marek Ztracený: Utratil desítky milionů za luxus!
Nejpopulárnější český zpěvák Marek Ztracený: Utratil desítky milionů za luxus!  (instagram, archiv)

Ačkoliv se sluníčko hlásí o slovo, prim hrají v Česku stále nízké teploty kolem nuly. Nebo se dokonce rtuť teploměru drží pod touto čarou. Není tedy divu, že se mnohé české celebrity rozhodly pro úprk k moři. Tentokrát frčí Emiráty, Dominikánská republika,Tenerife i americká Florida.

Spojené arabské emiráty

Dara Rolins (50) a Pavel Nedvěd (50): Luxus v Arábii

Zamilovaná zpěvačka Dara Rolins si se svým partnerem, bývalým kapitánem české fotbalové reprezentace Pavlem Nedvědem, vyrazila na delší dovolenou do Emirátů. Oslavili tam společně i Valentýna. „Až do konce měsíce se nic nezmění, a tak vás budu ještě párkrát provokovat dokonalým počasím, které tu máme,“ vzkázala Dara fanouškům u snímku z hotelového resortu.

Tenerife

Marek Ztracený (37): Ztratil počítač!

Do své luxusní vily na Tenerife vyrazil pracovat na svém chystaném koncertu v pražském Edenu zpěváK a skladatel Marek Ztracený. Původně plánovaný poklidný pobyt se však již během cesty změnil v noční můru „Vyrazil jsem skládal na samotku, dopsat playlist na Eden, dodělat texty a nechal jsem v letadle počítač. Což by samo o sobě ještě nebylo takový drama, ale já v něm měl všechny texty,“ posteskl si na sítích Marek. Snad se nálezce ozve...

Opět zlatý Marek Ztracený: Jaké měl pocit po obhájení Slavíka?

Video se připravuje ...

Dominikánská republika

Veronika (36) a Biser Arichtevovi (46): Mami, já už chci domů!

Herečka Veronika Arichteva sbalila kufry, syna Luku Christa (2,5) a manžela a odletěli za exotikou do Dominikánské republiky. Kromě fotek z pláže se herečka »pochlubila« i rodinným trápením. Po prvním dni v ráji přišly i první komplikace. „Luka se ráno vzbudil se slovy: Já už chci domů,“ posteskla si »zoufalá« maminka na svém Instagramu a dodala: „Je tu víc jak tisíc pokojů tipuju, tak kdyby se chtěla jedna máma na tejden ztratit, tak by to vyšlo,“ uvažovala nad zajímavým nápadem Veronika.

Florida

Alice Jandová (40): Balzám na duši

Manželka zpěváka Petra Jandy (80) Alice dovádí na písečných plážích Floridy. Takhle si u atlantského oceánu krátila dlouhou chvíli při čekání na svého muže, který nedostal vízum, a tak musel se svým odletem posečkat. Původně měli vyrazit společně v rámci jeho chystaných amerických koncertů. Na pláži nezapomněla ani na selfíčko, následně se zasnila u zvuků moře. „Ten zvuk je balzám na duši,“ vypsala se Alice.

Veronika Arichteva přiznala: Na druhé dítě není čas!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.