Nikol Leitgeb zbořila Instagram: Fanoušky a kolegy dostala snímky z dětství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nikol Leitgeb zbořila Instagram: Fanoušky a kolegy dostala snímky z dětství

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (instagram.com)

Instagramový profil Nikol Leitgeb (dříve Štíbrové, 36) patří mezi ty vůbec nejsledovanější. Influencerka si za pár let vybudovala silnou fanouškovskou základnu, kterou nepřestává zásobovat snímky i příběhy, které zkrátka baví! Naposled se pochlubila fotografiemi z dětství a strhla tím lavinu pobavených komentářů od svých příznivců i kolegů.

Když se člověku dostanou pod ruku fotoalba z minulých let, neodpustí si trochu té nostalgie. A pokud jde o Nikol Leitgeb, neváhala a některé »poklady« ze svých soukromých archivů sdílela na Instagramu. Ačkoli dnes platí za oblíbenou influencerku, někteří si na Nikol stále pamatují jako na dětskou herečku, která se na obrazovkách objevila mnohem dříve, než když se dostala do většího povědomí diváků díky seriálu Pojišťovna štěstí. A kdo možná zapomněl, tomu se někdejší dětská herecká hvězda rozhodla osvěžit paměť.  

Začala pozvolně, ovšem neméně překvapivě. Mimo filmy se plavovláska objevila například na reklamním letáčku propagujícím multivitaminové tabletky. Záhy ale několik svých fanynek šokovala skutečností, že jako malá hrála ve fantasy pohádce Dračí prsten z roku 1994. „Nikol, to jste byla v té pohádce vy? (…) Jak jste se k tomu dostala? Wau! Teď se mi spojil vesmír. Svět je opět krásnější! Tohle je prostě informace roku!“ »vysypala« fanynka veškeré své emoce Nikol Leitgeb do soukromých zpráv.

Nikol Leitgeb pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Tím ale vzpomínkový medailonek neskončil. Některé snímky měly časové omezení, a proto se influencerka rozhodla potěšit své fanoušky stálými snímky v osobní galerii. Že jablko nepadlo daleko od stromu, co se podoby se svými dvěma syny týče, jí neopomněli napsat snad všichni její sledující. „Áha! Ty kucí jsou po tobě takový řízci!“ zareagovala na neuvěřitelnou podobu maminky se syny herečka Aňa Geislerová (46). „Tak to je drsný. Druhá fotka je 100% Mauglí (přezdívka mladšího syna Tobiase, pozn. red.) a čtvrtá fotka je 100% Radovan (přezdívka staršího syna Mathiase, pozn. red.),“ souhlasila s herečkou fanynka Nikol, jejíž sérii snímků ocenilo za necelý den téměř 40 tisíc sledujících.



Přečtěte si
rydlo
6. 3. 2023 • 12:28

A navíc podle používaného jména to vypadá, že je to ošklivý chlap!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.