Překvapení pro Arichtevu: Herečka stěží zadržovala slzy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Překvapení pro Arichtevu: Herečka stěží zadržovala slzy!

Veronika a Biser jsou sehraný pár.
Veronika a Biser jsou sehraný pár.  ( David Kundrát, TV Nova)

Manželé Veronika (37) a Biser (46) Arichtevovi mají za sebou oslavu desátého výročí neboli cínové svatby. A právě po tomto výročí by mělo poeticky následovat stěhování do vysněného domu, který je stále ve fázi rekonstrukce. Už znají datum?

I po deseti letech jsou stále šťastní a plní si společně své sny. Ten největší by se měl již zkraje příštího roku stát skutečností. Opravy panského domu trvají již rok a půl, a tak den D oba netrpělivě vyhlíží. Přestavba trvá delší dobu z několika důvodů, které herečka objasnila.

7 pádů Honzy Dědka: Biser a Veronika Arichtevovi popsali, jak složitě se dávali dohromady

Video se připravuje ...

„Je to docela náročné, protože dům je starý a vyžaduje šetrné zásahy. Také jsou ceny stavebního materiálu nyní buď docela vysoké, nebo materiál vůbec není. Pokud ale všechno půjde dobře, mohli bychom se nastěhovat někdy v březnu příštího roku,“ svěřila se Arichteva serveru ŽivotvČesku.cz.

Hvězda seriálu O mě se neboj pomalu, ale jistě může začít ladit detaily interiéru, což je její parketa. V cestě za veškerými vysněnými komponenty ovšem stojí finance. „Jen jsem se těšila na zařizování interiéru a kvůli cenám budeme muset možná snížit rozpočet,“ přiznala před časem Arichteva, která také prozradila detaily oslav 10. výročí od svatby s úspěšným režisérem.

„Bisi mě vzal na místo, kde jsme se před těma 10 lety brali, a na tajňáka mi připravil nejhezčí překvapení. Pozval tam tu naši velkou rodinu. Plná restaurace těch nejmilejších lidí. To byl tak krásnej večer,“ rozněžnila se na svém instagramovém profilu pod video-příspěvkem Veronika Arichteva.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.