Stěhování Arichtevy děsí její maminku: NEZVANÍ HOSTÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Stěhování Arichtevy děsí její maminku: NEZVANÍ HOSTÉ

Veronika Arichteva se pochlubila, jak pokračuje rekonstrukce
Veronika Arichteva se pochlubila, jak pokračuje rekonstrukce (Instagram)

Herečka Veronika Arichteva (37) si před pár lety splnila sen a koupila starší patrový dům. Společně s manželem Biserem Arichtevou (47) ho dlouho rekonstruovali, aby vypadal přesně tak, jak si ho oba vysnili. A konečně mají hotovo! Nicméně Veroničina maminka se jim snažila stěhování do nového rozmluvit.

Obří sídlo je zrekonstruované a nezbývá nic jiného, než se v něm zabydlet. Veroničina maminka ale navrhovala, aby rodinka se stěhováním ještě raději počkala. „Stěhujeme se na Dušičky, což mi zrovna říkala moje maminka, jestli si to ještě nechceme rozmyslet a posunout to o den, že přece jenom dům, kterej je starej 170 let, je dost možný, že bude mít nějaký duchy," vysvětlila Arichteva pro eXtra.cz.

Veronika Arichteva neví co dřív: Nervy kvůli novému bydlení!

Video se připravuje ...

Na maminčina slova nedala. „Já jsem jí řekla, že právě naopak, že to je super, že se pozdravíme, my je přivítáme u nás doma, řekneme jim, že můžou bydlet s náma, jestli chtěj," pronesla s humorem jí vlastním Veronika. Herečka očividně ze společnosti duchů strach nemá a jak sama říká, má dítě, takže sama už stejně nikdy nebude.

3v1 Pártlová, Štíbrová, Arichteva: Konec s natáčením!  

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.