Arichteva se svlékla... a hned to schytala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Arichteva se svlékla... a hned to schytala

Sexy Veronika se teď sluní na Zanzibaru.
Sexy Veronika se teď sluní na Zanzibaru. (Instagram.com)

Po náročné rekonstrukci domu, zasloužený odpočinek. Herečka Veronika Arichteva (38) a režisér Biser Arichtev odcestovali i s malým Lukou nasbírat síly na exotický Zanzibar. Když však Veronika postovala fotku v plavkách, strhla se pořádná mela.

Herečka v minulosti několikrát prohlásila, že se svým tělem není úplně spokojená, řekla také, že žádné diety nedrží. „Už dlouho mám v plánu doma začít cvičit, ale zatím to ještě neproběhlo. Ráno se vždycky vzbudím a už začíná den, musím všechno obstarat a zařídit a do toho samozřejmě pracuju, takže je toho opravdu hodně,“ přiznala v rozhovoru pro magazín Kondice.

Veronika Arichteva neví co dřív: Nervy kvůli novému bydlení!

Video se připravuje ...

Navíc není tajemstvím, že by si s manželem přáli rozšířit stavy. „Tak si říkám, co bych se vlastně namáhala, že jo. Teď hubnout a pak zase přibrat v těhotenství a shazovat to? Není to zbytečné?“ smála se. 

Nicméně z fotky, kterou Veronika sdílela se svými sledujícími, je patrné, že žádné změny na svém těle nepotřebuje. Fanoušci byli doslova ohromeni tím, jak skvěle vypadá. „Chytla jsem tu klasickou mateřskou trikoloru. Zepředu mistrovství, zezadu směs rudý a bílý podle toho, kde se pohybuje moje dítě. A že se pohybuje hlavně ve vodě. P.S. Pro babičky: Luka je nespálen,“ připsala si pod snímek v barevných bikinách a komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Moc vám to sluší, vůbec nechápu ty velké volné kalhoty a vytahané svetry, co nosíte, když máte tak krásnou postavu,“ zní jeden z komentářů. „Veroniko, moc vám to sluší, máte fakt sexy postavu,“cituje eXtra.cz dalšího ze sledujících. 

„Tohle je vyloženě nesympatický profil. Užívejte, brzy vám bude taky zima,“ vtipkovala další fanynka. „Fuj, úplně odporný, Veroniko. Ani trochu nezávidím, že jo,“ přidala se s humorem další.

Veronika Arichteva: Před čím ji varovala maminka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.