Totální rezignace Arichtevy: Mě zachraňují volné hadry, jenom žeru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Totální rezignace Arichtevy: Zachraňují mě volné hadry, jen žeru

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (foto ara)

Herečka Veronika Arichteva (37) se konečně s manželem Biserem Arichtevem (47) a synem Lukou přestěhovala do zrekonstruované historické vily. Stěhování bylo náročné a i sama Veronika přiznala, že nedostatek energie kompenzovala nadměrným jezením čokolády.

Veronika rozhodně nepatří mezi ženy, které by si odpíraly jídlo. Daří se jí to potom i vycvičit? „Ne, určitě ne. Mě zachraňují volné hadry. Chceme s Bisim po přestěhování odjet někam do tepla si odpočinout a nedávno jsme na sebe koukali a říkali jsme si, co my dva tam budeme dělat,“ pronesla Veronika pro iglanc.cz.

Veronika Arichteva neví co dřív: Nervy kvůli novému bydlení!

Video se připravuje ...

Přiznala ale, že nějaké to cvičení by jí rozhodně neuškodilo. „Bylo by asi fajn mít nějaký pohyb, jiný než stěhování a tahání krabic. Vím, že je blbé říkat, že nemám čas. Vždycky si člověk ten čas najde, když chce. Teď jsem ale tak strašně unavená, poslední věc, kterou bych chtěla dělat, tak je cvičení. Takže necvičím, jenom žeru,“ vysvětlila s humorem jí vlastním Arichteva. Ta momentálně stále řeší dům a chystá se na Vánoce. Plánuje totiž pohostit celou rodinu, protože na to má konečně prostor.

Veronika Arichteva: Před čím ji varovala maminka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
17. 11. 2023 • 19:06

Sympatická .

Ema
16. 11. 2023 • 17:52

Trochu přibrala, ale obézní není, tak proč se trápit....má mnohem tlustější kolegyně a ty se vymlouvají na štítnou žlázu atd. Tato herecka s úsměvem přizná, že baští čokoládu. Je to super žena

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.