Arichteva o stavu syna: Strach vyjít z domu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Arichteva o stavu syna: Strach vyjít z domu

Veronika Arichteva se trápí kvůli synovi, který je na agresivní.
Veronika Arichteva se trápí kvůli synovi, který je na agresivní.  (Instagram)

První období vzdoru syna bylo pro Veroniku Arichteva (38) víc než náročné. V malém Lukovi (3) se totiž hromadily emoce, které nedokázal zpracovat jinak než formou agrese. 

Svého času jej herečka nebrala ani mezi vrstevníky... „My jsme fakt měli období, kdy jsem s ním ani nechtěla chodit na hřiště, protože jsem se té situace bála. A to se ani nemuselo nic stát,“ svěřila se pro Prima Ženy herečka, která se o stavech malého Luky rozhodla veřejně mluvit, aby pomohla ostatním maminkám, které se svými dětmi řeší obdobné problémy.  

Veronika Arichteva: Před čím ji varovala maminka?

Video se připravuje ...

Jako správní rodiče nenechali s manželem, režisérem Biserem Arichtevem, nic náhodě. „Samozřejmě to asi spočívá ve věku a vyzrálosti, a že s ním opravdu pracujeme, tak jak si myslím, že by se mělo,“ podotkla Veronika s tím, že agresivní výpady syna jsou již nyní na ústupu. 

A půjde malý Luka ve šlépějích svých rodičů? „Trošku se obávám, že jo. Myslím si ale, že každé dítě je v tomto věku malý komediant. Jsem ráda, že má humor a doufám, že ho po nás zdědil,“ dodala herečka.

 Veronika Arichteva neví co dřív: Nervy kvůli novému bydlení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
21. 12. 2023 • 22:05

Myslíte agresí zmírnit jeho agresi? To by tedy jistě nefungovalo.

Dianthos
21. 12. 2023 • 22:03

Ona ale neříkala, že by se svého syna bála. Ale že se bála jeho projevů mezi vrstevníky. Jestli je agrese normální? Je. Stejně jako plachost nebo plačtivost, vzdor. Podstatné je si s tím poradit, dítě si tím obdobím projde a je v pohodě.

zuzakirsch
21. 12. 2023 • 15:08

Rozmazlenej fracoun to je, potřebuje jen normálně srovnat.

AHel
21. 12. 2023 • 13:08

máma na baterky, vlastního dítěte se přeci nemůžete bát a jeho chování ještě méně, vy mu nejvíce rozumíte, jste s ním stále, umíte ho utěšit, rozesmát, víte o něm, co má rád atd. styděla bych se o tom veřejně mluvit. První, co dítě vycítí je váš strach, váhání atd... jsou to hrozně empatičtí nádherní andílci...agrese není normální...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.