Přetřes po stěhování: Arichteva přiznala hádky a oznámila konec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Přetřes po stěhování: Arichteva přiznala hádky a oznámila konec

Po stěhování přichází životní zvrat
Po stěhování přichází životní zvrat (instagram.com/ Bonami)

Oblíbené komické trio 3v1 končí! Arichteva, Leitgeb a Pártlová, které pravidelně bavily posluchače Evropy 2 i hosty besed, oznámily konec z důvodů pracovního vytížení, nicméně v kuloárech se proslýchá, že za ukončením činnosti stojí osobní spory. 

Má jít zejména o Nikol Leitgeb (37) a Veroniku Arichtevu (37), které mají za sebou ostré názorové přestřelky ohledně výchovy dětí, podle informací deníku Blesk je situace tak vážná, že Nikol byla vyřazena i ze seznamu hostů na kolaudační party domu Arichtevových. 

Veronika Arichteva: Před čím ji varovala maminka?

Video se připravuje ...

Ohledně pravých důvodů však dámy taktně mlží a svoje rozhodnutí hájí vysokým pracovním vytížením. „Asi jste si všimli, že už nejsme v éteru. Ač nám Evropa 2 pořád drží flek, čehož si kurde strašně vážíme, zatím nemáme v plánu se vracet. Po těch sedmi krásnejch letech jsme si uvědomily, že už jsme vám řekly všechno, co jsme chtěly a že je dobrý umět včas skončit,“ stojí v oficiálním prohlášení. 

Vyhýbavé jsou i odpovědi na přímé dotazy.  „V každým kamarádství je to občas nahoru a dolů, myslím, že to je stejný jako v manželství. Ano, občas se s holkama pohádáme, určitě to není jen s Nikčou, je to i s Marťou, ale pak se zase udobříme,“ referovala zvláštním způsobem Arichteva, aniž by prozradila něco konkrétního. 

Redakce oslovila i Martinu Pártlovou, nicméně ani její vyjádření nevneslo do situace více světla. „V tomhle případě jde vážně o to, že tu Evropu 2 prostě už nezvládáme. My se hádáme tak průběžně, rozepře tam byly vždycky, protože jsme tři ženský,“ řekla.

Veronika Arichteva neví co dřív: Nervy kvůli novému bydlení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
29. 11. 2023 • 08:42

Jestli se fakt hádají o výchově svých dětí,tak se hádají o ničem .Každá ať si svý dítě vychovává jak chce to přece není důvod se rozkmotřit.Jinak mně tohle trio vůbec nezajímá,ani nevím, co vlastně dělají.

Yvona Kriechenbauer
29. 11. 2023 • 07:35

Holky jsou super,3v1mam moc rada.Všechny tři jsou vtipné.Občas na Inst.plácnou nekdy 💩,ale jinak úžasné.Holt u ženských to tak někdy je,se pohádaj a za čas si padnou kolem krku.

Celebrity-chachacha
28. 11. 2023 • 19:27

Sražené semeno žlukne

zdrclamrdka
28. 11. 2023 • 12:25

Kdyby Altrichterovou vykopli a tu Pártlovou taky, bylo by to hned lepší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.