Soukup po rozchodu s Hanychovou: DLUHY, KAM SE PODÍVÁ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Soukup po rozchodu s Hanychovou: DLUHY, KAM SE PODÍVÁ

Jaromír Soukup dluží řadě známým osobnostem.
Jaromír Soukup dluží řadě známým osobnostem. (archiv Blesku)

Neprožívá zrovna nejlepší období. Nedávno Jaromíra Soukupa (54) zastavila zásahovka kvůli anonymnímu udání na drogy a krátce nato se mu rozpadl vztah s Agátou Hanychovou (38). Teď vyplouvají na povrch dluhy, které má ředitel TV Barrandov mít všude, kam se podívá. A dluží i řadě celebrit!

Soukup prý dlouhodobě neplatil svým zaměstnancům. Šlo údajně o stotisícové částky, které nedostali redaktoři v jeho nakladatelstvích. Fronta věřitelů Vyplývá z toho, že lidé nedostali výplatu dlouhé měsíce. „Kolegů věřitelů je tam strašně moc, řeší to tak, že už tam pracovat nechodí. Jde i o překladatele, úpravce, režiséry, zvukaře, prakticky všechny profese,“ řekl webu Extra. cz dabér Bohdan Tůma (56), který – stejně jako mnoho dalších lidí – peníze za odvedenou práci nikdy neviděl.

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

Svůj pořad měla na Barrandově také Zuzana Bubílková (71). Ani ona ale nedostala svůj honorář. „Je to pravda, televize mi nezaplatila zhruba dvanáct tisíc korun. Měla jsem tam asi měsíc pořad, pak byly prázdniny a pak nastoupila Agáta, takže mi zavolali, že se to ruší,“ řekla deníku Aha! Bubílková. Podle našich informací ale Soukup neplatil ani expartnerce Hanychové, která »Bubu« nahradila svými pořady Agáta Jaromíra Soukupa a Holčičky.

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lpitriska
10. 9. 2023 • 09:59

Ona už to přiznala ,že se Dopita rozvádí a že u ní bydlí ,že má hodnwě pokojů a nic spolu nemají. To je jak se Soukupem ,jak se dušovala žádný rozchod není a za 3 dny to pleskla do b ulváru. Šlápota vymletá

rydlo
9. 9. 2023 • 12:49

A taková to byla „velká láska”, kterou Agáta celou dobu zdůrazňovala v bulváru a hodně rychle splnila úkol č.1 od staré Žíly, aby si pořídila se Soukupem dítě. Ale jakmile se ukázalo, že je Soukup opět ve sr.abu, najednou bylo po lásce a vzala kramle. Musela vědět, když vlezla Soukupovi do postele, že je zadlužený, ale přesto si s ním pořídila dítě, věděla, že o tučné alimenty nepřijde, ať to dopadne, jak to dopadne.To Soukup ve svém věku nepoznal, co je Agáta s celou familií zač? A je divné, že by nevěděl, jak to skončí. Agáta se zachovala jako pravá zlatokopka, využít, oškubat a kopačky.

Marta Kubíková
9. 9. 2023 • 11:48

Juro....povíme si to za čas, jo.
A jinak, koukám, že ten bulvár také slušně žereš.
Čau.

jura l
9. 9. 2023 • 10:34

Jen hloupé slepice věří všemu, co bulvár napíše Vy máte ten bulvár jako bibli

Marta Kubíková
9. 9. 2023 • 09:48

Vlčí mlhu máte vy. Už jsou toho plné noviny, jen holt zde Aha má trošku zpoždění, ostatně jako vždy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.