Soukupa zadržela zásahovka: JDE O DROGY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Soukupa zadržela zásahovka: JDE O DROGY!

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup (Foto Profimedia.cz, ara)

Na mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (54) se to sype ze všech stran. Posledním hřebíčkem do rakve byl včerejší návrat z práce, při němž musel čelit policejní jednotce. Proč? Podle anonymního udání měl požívat a převážet drogy!

Nejprve stížnosti ze strany bývalých zaměstnanců TV Barrandov na nevyhovující pracovní podmínky, poté exekuce kvůli stomilionovým dluhům, nyní spekulace o rozchodu s Agátou Hanychovou (38) a v neposlední řadě závažné jednání s policií – tomu všemu čelí Jaromír Soukup. Na jednoho člověka je těch nepříjemností ažaž. Jenomže policie jednala na základě anonymního udání. A tak musela mediálního magnáta zadržet a provést testy.

Dramatická situace, kterou následně popsal svým sledujícím na Instagramu, připomínala scénu z akčního filmu. Moderátor v jednu chvíli čelil šesti ozbrojeným policistům, kteří Soukupův vůz zastavili, aby zkontrolovali, zda v něm nepřeváží drogy či zda sám nějaké nepožil. Podezření pramenící z anonymního udání se nakonec nepotvrdilo. Magnáta ovšem toto jednání vytočilo doběla.

„Všechny testy byly negativní, já drogy zásadně odmítám. Policisté se sebrali a odjeli. Je ale neuvěřitelný, že na mě vystartuje zásahová jednotka v devět hodin večer se šesti plně ozbrojenými policisty a chtěli mě zavřít. Je to absolutní nesmysl,“ postěžoval si na svém instagramovém profilu, zatímco kroutil hlavou nad tím, jak ho něco takového vůbec mohlo potkat.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

„Ti nadřízení těch kluků asi měli smůlu a byli nejspíš smutní, protože evidentně měli jiné zadání. Co všechno se v tomhle státě může stát, to je neuvěřitelné,“ cituje Soukupa server eXtra.cz. Ani on, ani Agáta si v současnosti neprochází jednoduchým obdobím. Zatímco Jaromír čelí problémům v pracovním životě, Agátá si zoufá v tom osobním. „Musím říct, že poslední dny mám všeho plné kecky. Jedu na autopilota. Snažím se být silná, všechno zvládat, ale přiznávám, že jsem už strašně unavená,“ sdělila před pár dny serveru Super.cz.



Přečtěte si
Eva Jah
31. 8. 2023 • 14:29

Mně není jasné z čeho může být Agáta unavená, vždyť byla tak dlouho v zahraničí a psala, že se nudí.
Pan Soukup se diví, že si někdo může dovolit ho kontrolovat ? V televizi vystupuje jako by byl sjetý a hlavně arogantní chování mu na oblíbenosti nepřidá. A pak, nenávist a závist u lidí dělá hodně.

Sýkorka Borka
31. 8. 2023 • 10:12

Genevive Winklerová
31. 8. 2023 • 08:29

Jeho peníze ani starosti bych nechtěla, není nad to žít obyčejný život tzv. si ušetřit na dovču a pokrýt běžné náklady života.Jak se říká - zlatá střední cesta

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.