Hanychová vrací úder: Soukup? Omyl od začátku do konce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanychová vrací úder: Soukup? Omyl od začátku do konce!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (Foto: M. Pátek, P. Machan)

Pomalu, ale jistě se modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) posouvá se svým životem dál a na svůj zkrachovalý vztah s Jaromírem Soukupem (54) chce myslet co nejméně. Dala proto svému okolí i svým příznivcům na sociálních sítích jasně najevo, že na toto téma se bavit nehodlá.

Z nehoršího je, zřejmě, venku. Po rozchodu, kterému evidentně předcházelo období plné stresu, se mohla Agáta Hanychová opět zhluboka nadechnout a načerpat energii, kterou vzhledem k výchově malé Rozárky tolik potřebuje. Konec vztahu ji sice zasáhl, krátce po něm ale podle slov blízkých lidí rychle vystřízlivěla.

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...

„Jak ho opustila, tak to trošku rozebírala. Ale už tehdy spíš mluvila o plánech do budoucna než o něm. Přiznávala nicméně, že to byl omyl od začátku do konce, že to bylo celé špatně. Samozřejmě vyjma Rozárky, za tu je vděčná,“ sdělil serveru eXtra.cz zdroj z modelčina blízkého okolí.

Podle přátel bylo na modelce vidět, že poslední měsíce vztahu ji velmi vysilovaly. Stres navíc posiloval fakt, že byla po většinu času v Marbelle, odkud nebylo příliš kam utéct. Neshody mezi bývalými partnery byly na denním pořádku. Jak sám Soukup přiznal v rozhovoru pro magazín Exkluziv, hádali se s Agátou i šestkrát za hodinu. Tak napjaté prostředí tehdy čerstvě trojnásobné mamince rozhodně neprospívalo. Příčinou dusné atmosféry byly často problémy související se Soukupovým podnikáním.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

„On má strašně obrovské problémy s dluhy a firmami, Agáta za ním stála, křísila ho v těch nejhorších situacích, snažila se ho povzbudit, jak to šlo, ale nakonec se to bohužel změnilo tak, že jeho průšvihy ovlivňovaly každou vteřinu jejich soužití,“ vysvětlil eXtra.cz Agátin dobrý kamarád. Po rozchodu tíha stresu a negativních myšlenek polevila, což je nyní na modelce a influencerce znát. „Strašně ožila, pookřála, vypadá super. Zbavila se nepředstavitelného stresu a ten je zlo,“ dodala pro server kamarádka modelky.



Přečtěte si
amba
17. 9. 2023 • 11:33

mě překvapuje, že taková stará krůta "38" let nepozná že jí po čtrnácti opravdu ale opravdu nemůže milovat nikdo jiný než ona a její kašpar. Mě to hlava nebere...... To i mon..gol má vyšší IQ

caribika
17. 9. 2023 • 06:47

Ja len veľmi ľutujem jej všetky deti...

martinfruhaufm
16. 9. 2023 • 08:37

že dítě nežije ve stejném bytě s rodiči je chyba. Dítě musí vyrůstat v běžném provozu s oběma rodiči. Samozřejmě né v napětí.

Dianthos
15. 9. 2023 • 22:38

V Marbelle nebylo kam utéct?? Na pláž, do města. Nebo se mohla vrátit do Čech. Soukup by jí určitě za nohu nedržel.
Agáta je soliter. Není partnerka. Neumí to.
V Soukupovi zřejmě viděla i možnost využití jeho televize, možnost mít svůj pořad, dál se rozvíjet. Ale nebyl o ní dost velký zájem. Zůstaly jí věrné zřejmě jenom ty její Holčičky. Kdyby ten pořad měl úspěch, pokračovala by v něm i po rozchodu. Ani Soukupovy stáje, které vede jeho dcera, Žilkovic klanu nepomohly. Když si Kordula zmrzačila koně, několik měsíců nezávodila, protože neměla na čem. Zřejmě se u Soukupů nenašel koník. Nakonec stáje Soukup napsal na dceru, firmy má obstavené exekutory a tak co s ním, že?
Samozřejmě, že musí být mrzutý, vzteklý, když se mu hroutí život. A Agáta mu ještě více naložila.
Skutečně empatická.
Teď s image šestnáctky a obličejem čtyřicítky se začíná opět svobodně a spokojeně bavit a třeba se jí podaří ulovit nějakého zajíce. Vydržovat si ho má z čeho.

rydlo
15. 9. 2023 • 21:35

Dokud Soukup dával drahé dárky a šperky, tak to bylo dobré. Ale jak se ukázalo, kolik Soukup opravdu dluží a kolik má exekucí, tak najednou byl vztah se Soukupem pro Agátu omyl. Vždyť Soukup musel vědět, co je Agáta zač a že ve znalosti ptáků předčí kdejakého hajného a přesto na něco takového vlezl. To musel mít asi chvilkové pominutí smyslů. Hlavně, že Agáta splnila úkol č.1 od staré Žíly a postarala se o alimenty. Soukupa jako chlapa už nepotřebuje.
.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.